Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[metin2] New Private Server !

lostdharma6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słuchajcie zrobiłem se konto . ściągnełem launchera zmieniłem nazwe na metin2.exe odpalam klikam żeby odpalić i wyskakuje błąd LoadLocaseError (locale/hongkong/locale_game.txt naprawde nie wiem o co biega zapewnie mam zły launcher. a jeśli nie to mój metin z 2008 jest patchowany bo raz sie pomyliłem i włączyłem patchowanie ale w 1 sek wyłączyłem także nie wiem czy to coś robi. Prosze o pomoc daje 5* :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo Fajny Server Wbilem 89 i mnie okradli ;/ Polecam na nim grac

★B★A★S★K★E★T★B★A★L★L★

Opublikowano

OMG serv stary jak świat ma 2 miesiące jak nie więcej ale bardzo fajnie się gra na nim mam tam ninje 86lvl z pro eq ( hwang ząbki itp) kładę połowe miasta :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

OMG serv stary jak świat ma 2 miesiące jak nie więcej ale bardzo fajnie się gra na nim mam tam ninje 86lvl z pro eq ( hwang ząbki itp) kładę połowe miasta :D

hihi ciekawe kiedy chyba o 2 w nocy jak jest 25 osob :D i w tym same słabiaki :D serv bardzo wciąga ja mam szamnke 94 lvl ;d fajnie sie gra tylko coś mnie wywala do kona logowania i jakoś zagrac od godizny nie moge :/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

eee czemu nie moge pobrac clienta?

Dokladniej pisze mi cos takiego na translate

Ta strona nie można znaleźć

Strona, której szukasz, mogła zostać usunięta, zmieniono nazwę lub jest tymczasowo niedostępna.

Spróbuj wykonać następujące czynności:

Aby upewnić się, że pasku adresu adres witryny sieci Web i jest wpisany poprawnie sformatowana.

Jeśli osiągnięte przez kliknięcie linku do strony, proszę skontaktuj się z administratorem w celu poinformowania ich, że związek jest niepoprawnie sformatowana.

Kliknij przycisk Wstecz, aby wypróbować inne łącze.

Błąd HTTP 404 - plik lub katalog nie został znaleziony.

Internet Information Services (IIS)

Informacje techniczne (wsparcie personelu)

Przejdź do pomocy technicznej firmy Microsoft i wyszukiwania, w tym "HTTP" i "404" w tytule.

Open "IIS Help" (dostępna w Menedżerze usług IIS (inetmgr) dostępu), a następnie wyszukać w tytule "Ustawienia strony", "rutynowych zadań zarządzania" i "O niestandardowych komunikatów o błędach" temat.

Opublikowano

Działa ten serwer ? w ogóle ? bo od dwóch dni nie moge sie zalogowac. =(

863187d590577.jpg

"Sometimes in football you have to score goals" Thierry Henry <3

Opublikowano

dlamnie tamte spol co jest na 1 stronie wogle niedziala niechce nawet wczytac storny ma ktos nowe spol do tego serwa??? <_<

2971194124.png

<3 Kocham MPCFORUM <3

Opublikowano

serwer jakoś niedomaga wgl są kicki jak sie boski respią grać nie idzie raz na 10 razy dojdziesz na DT to zrobisz hwnaga o ile bd ten kowal co chcesz więc ogólnie grałem tak ale takich lagsów i problemów z logowaniem to jeszcze nie było

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...