Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bow build na pvp?

F4ntasy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym sie dowiedzieć co lepsze na pvp. Bow full str + Fire/Force czy Bow full str + Fire/Cold czy może coś zupełnie innego?

Opublikowano

Na większy cap force, bo bd miał stuna i jeszcze możesz staty zarzucić, a co do colda to tam masz mag def chyba i ofc snow shield ale jak full str to tylko chyba 2 poziom do maxa ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

blablabla tylko o tym stunie w force mowicie .... tak naprawdę force jest dobry juz na 90 potem tylko na 110 ten stun dochodzi ale force także nadaje sie na 80 cap

Opublikowano

Moim zdaniem bow/fire/cold . Force się nie opłaca na capie wyższym , jak dla mnie. A ten build co podałem daje nam dużo defa mag jak i def , taki mini czołg , chociaż lepiej by się sprawdził : bich/cold/fire.

Opublikowano

Bow full str + Fire/Cold

Zawsze wolałem taki build, fire rozwala dmg + coldem możesz np. spowonić, eot. do temasz shieldy / walle, czyli walka jest umierkowana.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...