Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] bot do referali

Krysian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet jeśli działa, to z pewnością nie jest bezpieczny.

Łatwo można za takie coś bana wyłapać więc nie warto.

Opublikowano

Chuja się znacie. Jeśli by zbanowali to tylko za robienie refferali oraz zabiorą nagrody i zablokują możliwość dalszego robienia refferali. Program dobry kiedy chcesz wyexpić sobie postać z 30 lvl na jakimś serverze(wtedy bana na 100% nie dostaniesz)

pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

Odradzam używanie botów na Lolu. Ban murowany od Trybunału za używanie wspomagaczy wszelkiego rodzaju. Wątpię, żeby dopuszczali to do expienia kont z 30 lvl. Trybunał zarządzi i po koncie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ah, to tak działa, ja myślałem żę gra na normalach i afczy. A ile taki 10lv, w 1 dzień wejdzie z bota? Bo jak bd w school to moge se włączyć :D.

@LaYeR91

Już wszyscy za 1 razem rozumieją

@edit ja sam robiłem refy z 5lv'kami, i nw czemu np. nie mogą jakiegoś systemu żę jak na 1 IP jest 10 kont 5 levelów to nie jest dziwne? Dynamic Ip i wszytko jasne xD, wiem że tam w tyych warunkach jest napisane żeby tak nie robić.

Tak ogólnie ciekawi mnie czy ktoś miał kiedyś, dał np. na Fb czy cóś i ktoś grał do 10lv, mi ktoś się zarejstrował ale niestety n00bek do 8 poziomu grał :(

Opublikowano

ten bot dziala i nie ma wirusów

Zapraszam do tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/710616-tut-najnowszy-bot-refy/

ten bot jest dużo lepszy i szybszy :) + ma mniejsze wymagania

Opublikowano

Znalazłem podobno lepszego bota niż tego co napisałem, http://www.elitepvpe...ot-nhc-bot.html

2nd) check if you have all the right video settings described on first post.

3rd) insert account logins in accounts.txt (username : password for each line (without the spaces)

Nw jak to dokładnie zrobić, w accounts pisze że źle napisałem, nw jak w linijkach czy inaczej napisać passy do 1lv, niech ktoś pomoże, oczywiście będzie "Lajk".

tutaj filmik guide do bota, niech ktoś przetłumaczy :D lub ogólnie jakąś instrukcje zrobi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...