Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Muzyka techno

Flap

Techno  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. CZy lubicie muzyke techno?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Ja na balecie i w domu przy graniu, nie wiem czemu ale lepiej mi się gra jak słucham setów z klubu Ekwador :D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Moja matka kiedyś mi powiedziałą, że jak dla niej to jest to muzyka "dla naszprycowanych kokainą małpeczek podskakujących co piątek w dowolnej dyskotece".

Z grubsza się z nią zgadzam...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Polecam: Najlepsze Imprezy

Omen Płośnica Retro Time In Attack

Ekwador Manieczki

Bajka Mielno Welcome To My House

Miami Mielno Miami Nights

Protector Konary

Protector Głogów

Protector Wola k.

Energy 2000 Przytkowice (W Katowicach jest szujowy)

Manhattan Czekanów Retro Time In Attack

Arena Kokocko

Zilon Wrzelowiec

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie Polska muzyka klubowa i elektroniczna leży i kwiczy, Dje Krisy, Ne!tany, inne grzyby, to dla mnie trochę kicha. Uwielbiam djów ze Szwecji, Niemiec, Francji, Anglii, USA. Gustuję zarówno w Techno jak i w prawie wszystkich odmianach house'a (electro house, deep, dutch, disco, funky, progressive, trance, tech), club, dance, indie, nu-disco i trance.

Opublikowano

Jak dla mnie Polska muzyka klubowa i elektroniczna leży i kwiczy, Dje Krisy, Ne!tany, inne grzyby, to dla mnie trochę kicha. Uwielbiam djów ze Szwecji, Niemiec, Francji, Anglii, USA. Gustuję zarówno w Techno jak i w prawie wszystkich odmianach house'a (electro house, deep, dutch, disco, funky, progressive, trance, tech), club, dance, indie, nu-disco i trance.

Nie zgodzę się, polska muzyka klubowa to jedna z najlepszych na świecie dajmy na przykład Sunrise co roczna impreza w Kołobrzegu organizuje ją Dj Kris jeden z tych którzy wypromowali Polską scene klubową ;)

Dj Kris jest znany na całym świecie gdyby nie on Polska nie liczyła by się w branży muzyki klubowej.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Techno w swojej podstawowej formie mi wogóle nie wchodzi.

Wolę podobne style (elektroniczne) typu Electrohouse, House, Dubstep, Dance, Handsup.

Kiedyś słuchałem jeszcze Nightcore'u.

BTW.

odkąd techno to muzyka?

Odkąd to jest muzyka? Hmm... od powstania :)

Jest to taka sama muzyka jak Rock'n'Roll, Muzyka Klasyczna itd. pod względem tego że aby to stworzyć, muszą zostać "wydane" jakieś dźwięki, tyle że każdy gatunek muzyczny ma inny styl "wydawania" dźwięków.

Wszyscy wielce tolerancyjni, anty-rasiści, anty-homofobi, ale muzyki to nikt nie zaakceptuje...

Opublikowano

Techno w swojej podstawowej formie mi wogóle nie wchodzi.

Wolę podobne style (elektroniczne) typu Electrohouse, House, Dubstep, Dance, Handsup.

Kiedyś słuchałem jeszcze Nightcore'u.

BTW.

Odkąd to jest muzyka? Hmm... od powstania :)

Jest to taka sama muzyka jak Rock'n'Roll, Muzyka Klasyczna itd. pod względem tego że aby to stworzyć, muszą zostać "wydane" jakieś dźwięki, tyle że każdy gatunek muzyczny ma inny styl "wydawania" dźwięków.

Wszyscy wielce tolerancyjni, anty-rasiści, anty-homofobi, ale muzyki to nikt nie zaakceptuje...

Szczerze? Ja nawet nie wiem co słucham (w sensie jaki styl czy to house czy trance nie wiem) słucham setów z Ekwadoru, Omena, Bajki, Areny i Zilona.

Czyli wszędzie tam gdzie występuje Hazel i występował Kris. Mam każdy nowy set Hazela <3

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Większość osób nie wie co to muzyka techno więc hejtuje.Proste słyszeli gdzieś kiedyś jak ktoś puścił to niby techno i teraz są wielce mądrzy.

Ja lubię house a ulubieni dj to:

-tiesto

-avicii

-axwell

-kaskade

-ferry corsten

-martin solveig

-steve aoki

-afrojack

-clavin harris

Opublikowano

Zależy czy wpadnie w ucho , jak wpadnie to posłucham. Lubię posłuchać.

Podoba mi się np. Dj Raaban - Anima Libera .

||OFICJALNY SPAMER MPCFORUM||

"Mam szacunek dla uczciwych , mam pogardę dla fałszywych".

"Twoja krytyka , mnie nie dotyka:)".

Opublikowano

Lubię, ale nie słuchać na codzień, a pobawić się przy takiej muzyce w klubie :). A tak to słucham czasami elektronicznego rocka, też jakiś daleki potomek techno :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...