Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co lepsze do zarabiania Kw-1 czY Kw-1s

kacper-102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kw1s z topowym działkiem zabiera ci 1k za 1 pocisk nawet jak bedziesz mego dobry to nie wyjdzie lepiej niz na samaym kw

Opublikowano

@Up

Moim zdaniem lepsze jest KW1s, ma lepsze działo z lepszym DMG przez co też więcej kasy można zarobić no i ma większy credit factor.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Kolega ma i mu bardzo dobrze idzie, czasem da mi pograć na jego koncie to wiem jak gra się kw1s i jest naprawdę zajebiście.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Polecam KW-1. Sam nim zarabiam , i wolę KW-1 od KW-1S do zarabiania. KW-1 z działem 85mm przebije prawie wszystko , dobry dmg i tanio wszystko ma. KW-1S to po prostu pożeracz pieniędzy jak inne tego typu czołgi z dużym kalibrem.

prawdziwasygnatura.png

Opublikowano

@up

z premium. Bez premium bajerujesz.... Tyle możesz wyjść brutto. IS8 lub IS7 zadają dużo więcej obrażeń a i tak zarabiam tam 30 k brutto. Żeby na kw1s wyciągnąć 30k musiał byś 8 -12 zabić

Opublikowano

Kw-1. Tansza naprawa i pociski. Szybkie przeładowanie i wrzuca Cb czesto na topowa liste gdzie wymiatasz.

Na kw-1s wystarczy zadawac uszkodzenia a nie zabijac. Ja nie raz +30k kredyow przywoze.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

oba czolgi dobrze zarabiaja

w kw-1s wystarczyc dobrze trafic a kasa za pocisk zwraca sie z ladnym % :)

mozna spokojnie wyciagnac 10k (po odliczeniu naprawy i pociskow) za srednia bitwe

zeby wyjsc nim na minus trzeba by chyba ani razy nie trafic przeciwnika :D

moze troche trudniej zarobic ale frajda z gry duzo wieksza

860331433165800174608.png

Opublikowano

No niestety netto za przywozenie kw-1s 30k to wychodzi za samo ammo 20 a co dopiero naprawa i wyposazenie (apteczka itp.).

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja mam w garażu kw-2 kw-1 kw-1s i t-150 [i inne niszczyciele] i najlepiej mi się zarabia kw-1 gdy sobie grałem to minęła godzina i poleciało mi 100k w górę a kw-1s muszę płacić 1k za 1 pocisk + ewentualna naprawa i sprzęt eksplotacyjny to wychodzę z małą ilością kredytów na +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...