Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KD do Jelonka

kamien4421

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie przepraszam jesli to spam itp

Miałem dzis farta kupiłem jelonka +4 sr 38 i ulepszyłem do +8 u kowala i koles podszedł domnei kazał mi ulepszyc i wpadł na+9 ;p

Pytanie jakie kd włozyc do jelonka +9 sr 38

/reflink

Opublikowano

ee ;_; elo kup kd szamana i pofturki i ulepz na +5 ( na pl da sie tylko trza pobrac patcha ) i wbij to bendzie kosaaa ! muwie ci ! na pandorze mam takiego jelonka sr 23 i walnolem 12k z krytem to jest por nie? to wez obczaj co bendzie z sr 38 B)

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

kd kryta +3/+4

kd przeszywki +3/+4

kd kryta nie przyda Ci się podczas expa, bo nie będziesz przecież używał skilli do lurowania, chyba, że o to Tobie chodzi więc na odwrót, ale jeśli nie będziesz miał wyboru do bierz i to.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

moba +4 oraz smierci +4 :)

Jedyne sensowne kd przy takich srednich :)

Nie wkladaj kd +3 poniewaz zanizysz cene tego jelonka przy pozniejszym selaniu:)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

ee ;_; elo kup kd szamana i pofturki i ulepz na +5 ( na pl da sie tylko trza pobrac patcha ) i wbij to bendzie kosaaa ! muwie ci ! na pandorze mam takiego jelonka sr 23 i walnolem 12k z krytem to jest por nie? to wez obczaj co bendzie z sr 38 B)

Plose pana plose nie seflunic ;D

/reflink

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...