Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PATCHED!] Odyseusz miniVip CA_EU HACK

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1344946712-U91723.png

Odyseusz miniVIP CA_EU

1344946867-U91723.png

1344946985-U91723.png

1344947005-U91723.png

[CHAMS/ESP]

CHAMS

SHOW_FPS

SKELETON

FULL_BRIGHT

[miniVIP]

GHOST_MODE

TELE_KILL

OPK

AIMBOT

AIMBOT_KEY

[VIP]

ACTIVE_VIP

INSTANT_RESP

ROOM_CRASH

ANTY_KICK

[WEAPON]

WeaponRange

NoReload

RapidFire

NoRecoil

SuperBullets

PICK_UP_HK

NO_SPREAD

B.TRACER

[PLAYER]

SHOW_SCORE

SPEED

FLY

NO_FOG

[sPECIAL]

SuperJump

GLOW

DRAW GUN

CNOCK_BACK

1344947021-U91723.png

vipam.png

1344947067-U91723.png

Ważne !!!

Odlagowanie bazy jest kosztem zniknięcia czcionki po dłuższej grze w menu hacka. Klawisz DELETE powoduje odnowienie jej !!!

Aby uniknąć wykrycia hacka należy nazwać go np: atinetx.dll lub directxl.dll, a plik .dll umieścić w folderze WINDOWS.

Z racji iz na codzień używam Linuxa, hack testowany był na XP SP3 x32, który słuzy mi wyłącznie do gier FPP.

Keys:

J,K,L,I - sterowanie GHOST MODE

INSERT - turn on/off menu

DELETE - odnawia menu gdy nie będzie widoczna czcionka

HOME - gdy SuperJump jest na ON aktywuje go

Jak używac fly hacka:

1. Właczasz opcje FLY [ON]

2. Włączasz opcje SuperJump [ON]

3. Naciskasz HOME ( aktywujesz FLY)Teraz mozesz skakac wysoko + low grawity sprawia wrażenie lotu.

4. Ponowne naciśniecie HOME deaktywuje FLY

Aby była możliwość użycia opcji VIP należy aktywować je ustawiając ACTIVE_VIP na ON !!!

1344947089-U91723.png

http://www.multiupload.nl/TO53RSY1ON

1344947089-U91723.png2

Stabilna wersja + HackShield bypass

http://www.multiupload.nl/56UZ0FJMSU

1344947089-U91723.png3

Wersja z FULL bypassem HS

http://www.multiupload.nl/RPE65JIZ2F

Jak użyć Injectora :

Wpisujecie Engine.exe

Koniecznie z dużej litery!!!!

ENTER

Wpisujecie nazwę hacka soundll.dll

ENTER

Odpalacie grę!!!

Jeśli pokaże się napis Injection successed to oznacza pomyślne zaaplikowanie hacka. Zamykacie Injector.

1344947123-U91723.png

https://www.virustotal.com/file/bfe1558dde8b5102734d6737fdb961984c679e9bc13bc87796112f4086d09e65/analysis/1345810476/

Generator by

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Napisałem nową detour dla tego hacka, jest ona bardziej stabilna niz wcześniejsza więc mam nadzieje że hack nie będzie crashował. !!

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Ja mam po 5 min crash. Wiecie o co chodzi?? Na pierwszym twoim hacku grałem po 1 mapce wywalało. Później WGH dorwałem wszystko ok. A teraz ani ten, anie ten nie działa. Wiecie o co chodzi?? WGH to wgl mi się uruchomić nie chce Pisze cały czas Loading files. 2 razy weszło to crash po 10 min.

Sprawdze jeszcze na nowym koncie. Może to coś od tamtego konta. Ale dziwne kotno samo w sobie nie ma zabezpieczeń chyba??. Myślałem, że to może od jakiś opcji, dlatego włączyłem z hackiem i nie rusząłme, ale też crashed. SPrawdze tee nowe konto i wm napiszę!!!

Sprawdziłem nowe konto i dalej to samo. Macie może jakąś radę?? Mam zainstlowane C++ 2008, Net Framwork 4.0, DirectX ( nie pamiętam która wersja, ale albo 9, albo 10)

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Nie spamuje i jest undetected . Zreszta sprawdz kiedy dodany . Tylko - w tym jest ze h@ck niestety crashuje po grze lub po 5 minutach wiec warto by było cos z tym zrobic , tym bardziej ze mam wszystkie niezbedne programy potrzebne do funkcjonowania h@cka . Mam nadzieje ze nie długo zostanie ten bug usuniety . A tak po za tym h@ck zaje ; )

Opublikowano

Diabel_4

W pierwszym poście w download2 jest wcześniejsza stabilna wersja z przetestowanym detour + stabilny bypass HackShielda co zmniejsza prawdopodobieństwo crash'u.

Grałem przez 2 h na wersji z download 2 i 0 crash'ów.

logoy.jpg

Opublikowano

To jest uzależnione od waszych systemów operacyjnych ja kompiluje hacka pod x32 bitowy system a jeśli ktoś ma x64 to najwidoczniej się coś gryzie. Mi na XP'ku śmiga piękie!!! ale na codzień używam linuxa więc mi nie potrzebny jest zjadacz dysku w postaci Win7. Muszę na virtualBoxie na linuxie zamontować sobie Win7 x64 to będę mógł kompilować programosy pod x64 bity.

logoy.jpg

Opublikowano

Hmmm to dziwne. Moze nie masz netFramework 4.0 lub visual studio ? To dość skomplikowana sprawa bo możemy tylko zgadywać powód. Mi na XP działa wyśmienicie.

logoy.jpg

Opublikowano

Hmm. chyba nie mam tego calego visual studio. mowie chyba bo ppisze z komorki, ale jestem pewien w 95 proc. ze tego nie mam. dopieru jutrobwejde na kompa, wiec czy mozesz mi podac dzialajcy link do tego?

mca.png

Opublikowano

Mi nie dziala sciagnalem prex inject , i te dwa pliki .dll wzialem inject te dwa pliki i uruchomilem gre , wyskoczylo success . Klikam Insert i nic gram na Win 7 64bit

"Life is a one time offer, use it well."

Ambassador marki 7Nutrition England

Opublikowano

Przeczytaj instrukcje

1344947067-U91723.png

Ważne !!!

Odlagowanie bazy jest kosztem zniknięcia czcionki po dłuższej grze w menu hacka. Klawisz DELETE powoduje odnowienie jej !!!

Aby uniknąć wykrycia hacka należy nazwać go np: atinetx.dll lub directxl.dll, a plik .dll umieścić w folderze WINDOWS.

Z racji iz na codzień używam Linuxa, hack testowany był na XP SP3 x32, który słuzy mi wyłącznie do gier FPP.

Spróbuj daj zgodność systemu Windows XP SP3

Opublikowano

PiecuPL, jak chce to zainstalować to pisze:

A newer version of Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable has been detected on the machine.

Czyli chyba mam lepszą wersję. Więc w czym problem?

mca.png

Opublikowano

Jeśli Odys testował na Win XP SP3, to spróbuj daj zgodność na właśnie tego Windows'a na plik DLL jak i na Perx'a.

Opublikowano

Ja też mam WIn XP SP3, a nie uruchamiam przez perxa, bo nie wiem jakie haslo do administratora, uruchamiam jego injectorem (odyssa)

Jak dać tą zgodność na plik.dll?

mca.png

Opublikowano
Jak dać tą zgodność na plik.dll?

Ja Win XP się nie da. Jeśli masz XP to nie musisz wtedy odpalać jako admin Perx'a i nie trzeba hasła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...