Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ATX-400 JSP Problem, Opis w temacie.

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Zasilacz był dobry a teraz jest hmm na 10%. Gdy podłącze go do kompa wtedy diodka na płycie się świeci ale się nie włączy komp, a jeśli uruchamiam za pomocą styku zielonego i czarnego kabla to się włącz pod obciążeniem jedynie dysku twardego i piszczy, oto parę zdjęć:

2wpt4xf.jpg

dfiv84.jpg

ej091.jpg

Jak myślicie? po wymianie kondensatorów będzie działał? bo według mnie przez te rozładowane kondensatory ma za mało mocy aby uruchomić komputer ale wystarczająca na dysk.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Człowieku, to zasilacz z czarnej listy. Tykająca bomba...

Najlepiej kup nowy, markowy zasilacz, chyba, że chcesz spalić kompa, a w najgorszym wypadku mieszkanie

9368_gold.png

Opublikowano

a skąd wiesz że są rozładowane, wróżka ci powiedziała ?

i co mają kondensatory do mocy pobieranej przez sprzęt ?

masz a małą moc by uruchomić więc odpuść sobie zmiany bo nic nie zdziałasz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

tylko ten komp na którym go sprawdzam ma megabajta 350w i działą a na tym 400w nie to troche dziwne nie? megabajt wazy może 300g a ten eurocase ponad 1500g.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...