Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP - zbroje

Z44

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Siemka. Gram na SG surą wp 55lvl i mam mały problem a mianowicie nie wiem jak zbroje ulepszać:

1. Tą na 42lvl na +9 wbić kd +3 a później zrobić tą na 61lvl +9 kd +4 i bony powsadzać (chodziłbym z nią aż bym nie wykuł dobrej stalki)

2. Tą na 48lvl na +9 robić w dt kd +3 i bony powsadzać a później już tylko stalka.

Chodzi mi o to która opcja zaoszczędzi mi więcej nerwów. Dodam że bardzo mało jest tych zbroi na 48lvl dla sury.

P.S. Jak polecacie zarabiać na 55lvl? Metki diabła opłaca się bić? Czy lepiej chodzić na lorda małp i liczyć że za którymś razem dropnie kamyczek?

Z góry dzięki za odpowiedzi. Oczywiście stawiam lajki :)

Opublikowano

Ja bym powiedział że lepiej zrobić 42 no i potem tą na 61, jednak na pewno szybciej wykujesz tą na 48 niż tą na 42 i 61.

Jednak zależy czy masz dobre skile, eq i ogarniasz w expie itp ...

PS. Lordzika polecam na 55.

Budowniczy
Opublikowano

Teraz akurat zostanę na 55lvl tak długo jak nie podbiję skilli do G1 przynajmniej a potem chce jak najszybciej nabić 75lvl i tak tez zostać żeby na mapki chodzić do DT. Czyli która opcja zaoszczędzi mi więcej nerwów. W dt mogę ulepszać na 2 postacie bo mam buffa 46lvl.

W expie ogarniam spokojnie spot szponów w v1.

P.S. Co ile lordów leci tak kamyk z 2x dropem?

Opublikowano

wiecej nerwow powinno ci zaoszczedzic opcja na 48.

co do kamykow,to loteria ale rekawica ci napewno pomoze

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz marnować czasu i nerwów wybierz drugą opcję - wybierz zbroję na 48lvl.

Co do dropu - masz bojowca ?

Proponowałbym Ci niszczyć kamienie Metin (z rękawicą - jeśli pozwalają Ci środki)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...