Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Karta Graficzna do BF3 .

Koxik02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zasilacz ten pierwszy, a karta to 6770 / 4870/50

Jeśli mówimy tu o grze takiej jak Battlefield 3 w multiplayer to która grafika będzie najlepsza ? Gdyż potrzebuję wydajnej a taniej grafiki do gier :) Jeśli możecie też podać na jakich ustawieniach pójdzie z

Core 2 Quad 2,66 ghz (nie wiem ile będzie miał GHZ chciałem kupic 2,90 ale nie wiem czy mi się to uda )

4 gb ram

Opublikowano

MÓWIĘ PO RAZ KOLEJNY TYLKO I WYŁĄCZNIE OPŁACALNY BĘDZIE 6770 HIS, INNE Z TYCH CO TY PODAŁEŚ CZY TAM 4850-70 SĄ O WIELE SŁABSZE!

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Na yt jest filmik , hosciowi chodzi na hd,6670 na ful hd a reszta medium a wienc bendzie ok.

Ja gram na Full HD teksturki Ultra AA i MASA na x2 reszte medium high.

Tylko ja mam po o/c

ale jaki masz proc. I ile ramu ?
Opublikowano

Ja mam ram ktory ma wiencej mhz. , mysle ze bende mial podobny wynik . Co do zasilacza wystarczy mi ten 500w? I ja mysle ze jak cos to kupie te karte za 400 zl na allegro. Przepraszam nie podam linku i za blendy bo mie mam tymczasowo neta na pc i pisze na smartfonie. I wilekie THX!!! Za pomoc .

Opublikowano

OK no problem, zasilacz myślę że starczy ;) A osiągi mam takowe gdyż jak napisałem wcześniej po o/c i to mocnym :P

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

OK no problem, zasilacz myślę że starczy ;) A osiągi mam takowe gdyż jak napisałem wcześniej po o/c i to mocnym :P

Czyli podkręcałeś sprzęt ( tak rozumiem ) , jeszcze powiedz jak zamknąć temat bo mam 1 nie potrzebny .A to o/c karty robiłeś sam ?
Opublikowano

Tak do kart od AMD jest program AMD catalist a w nim zakładka wydajność i tam jest Graphics OverDrive, a w tej zakładce można bardzo bardzo łatwo podkręcić karte (może nie do granic możliwości ale nawet dużo) włącza się tylko automatycznie dostrajanie i dalej już wszystko samo się robi ;)

o/c tylko karty nie procka.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak do kart od AMD jest program AMD catalist a w nim zakładka wydajność i tam jest Graphics OverDrive, a w tej zakładce można bardzo bardzo łatwo podkręcić karte (może nie do granic możliwości ale nawet dużo) włącza się tylko automatycznie dostrajanie i dalej już wszystko samo się robi ;)

o/c tylko karty nie procka.

Karty od AMD :D Przecież AMD to są procesory :)
Opublikowano

Jak mam już płacić te 450 zł za te kartę to wole poszukać dobrej okazji i kupić GTX 460 :) Zobaczę co z tą grafiką z góry wielkie dzięki nie będę Cię już męczył :)

Look : )

( ten sam proc co chcę kupić i ten sam ram ( ja mam wiencej MHZ :D ) a chodzi na ULTRA .

Allegro : http://allegro.pl/nvidia-geforce-gtx-460-gv-n460oc-1gi-gddr5-1gb-i2624368926.html , Ciekawe czy takie coś poleci na zasilaczu 500 w :)

Opublikowano

Nie wiem po co sugerujesz się yt, ale GTX 460 jest gorsza od 6770 HIS ;)

No nie wiem :D Jak będę myślał o kupnie to przejdę się do sklepu i się zapytam . Na razie to muszę pomyśleć jak podkręcić tego 9400 gt 512 mb 128 bit :D Lub wymienić to na jakiś tymczasowy GPU który da radę Battlefieldowi 3 w multi przynajmniej na low ale żeby to było 30 fps :D

Hm ale GTX460 to jest jednak coś i będę się musiał zastanowić pomiędzy HD6770/GTX460 .

Opublikowano

Nie idź do sklepu! W sklepie się gówno znają i poradzą to co droższe. Z czystym sumieniem polecam 6770 HIS.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...