Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rammus + Graves

Skarpetek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kupiłem sobie w sobote skina, teraz mi sie zajebiście nudzi to napisze jakiś debilny temat ze screenem mojego zajebistego skina, żeby poszpanować + pochwalić sie moją zajebiście wysoką i cokolwiek znaczącą ilością postów.

Historia powstania tego tematy by Ja.

btw.

Ok dla osób, które nadal nie wierzą , dla świętego spokoju

36581236.jpg

@Lancer Miszcz - nie o to chodzi ze nie mam czasu, tylko , że szkoda mi poświęcać czas na jakieś głupoty, który są zbędne.

Jaką ja mam pewność, że ty to jesteś "sawo" ? :O

Opublikowano

Zapraszam na westa, ja wam tez pokaże ze to mam :) Jeśli nie wierzycie w ss'y pisać na pw chętni i pokaże w grze

Opublikowano

@2up Kretynie! Napisał że nie obchodzi go czy ty mu wierzysz. Masz jakieś kompleksy? Wyjdź i ochłoń. Ss wstawił bo ludzie się srali. Jak zwykle wam mało

Opublikowano

Kupiłem sobie w sobote skina, teraz mi sie zajebiście nudzi to napisze jakiś debilny temat ze screenem mojego zajebistego skina, żeby poszpanować + pochwalić sie moją zajebiście wysoką i cokolwiek znaczącą ilością postów.

Historia powstania tego tematy by Ja.

btw.

Jaką ja mam pewność, że ty to jesteś "sawo" ? :O

i znów się zaczyna flame. W 1 poscie masz Riot Graves u gory nick sawo a w kartach google otwarte mpc --> info rammus + graves, czego chcesz więcej ? Pozatym na to konto co teraz gram nie wydałem ani grosza. Skoro temat jest " debilny " to po co tu wogole wchodzisz?

Tym tematem chcialem tylko poinformowac, ze na dniach powinny do Was trafic te skiny.

Widze, że ktos tu probuje sie dowartosciowac.

test12w.png

Opublikowano

Mam złą wiadomość dla napalonych na te skiny:/ Jeśli ktoś wysłał 2x tą wiadomość z tym samym kluczem na gamescom to niestety nie dostanie Graves'a i Rammus'a.

pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

U mnie też wciąż niema. Poczekam do 15 dzisiaj,jeżeli nie będzie to już pewnie oznacza,że jak i niema to i nigdy nie będzie już :D

Rzecznik.png
Opublikowano

Taka akcja na elitepvp jest, kody są z gamescom i teraz ludzie je wyprzedają po 5-20€.

P.S

Skarpetek jak możesz to podaj mi na PW link do tego tematu na elite co były te kody, dzięki. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...