Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamid-Games Twoja Siec Serwerow Minecraft ! [2SERWERY] Jail/Skyblock Nowy HolyServ [Dedyk] [24/7][Super Serwer][0 LAGOW !][BEZ BUGOW][SERWEROWE TS3]

Gość Oteq

Gamid-Games  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy twoim zdaniem siec serwerów gamid-games jest dobrym pomys?em ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ryux Probowalem Cie odbanowac zglos sie mi na gg 8165785 zgaduje ze masz bana na ip

Opublikowano

Hunterss powiedz mi czy dodaliscie cos nowego? Wiecej stref czy cos?

Dlaczego nie moge wejsc to wyjasnilem na 1 stronie :-)

Opublikowano

Hmm naprawilismy minereset poprawilem Vipy ogarnelem bardziej pluginy spolszczylem na dniach beda nowe strefy

Opublikowano

Może, nie robiłam , za wile , ale robiłam więcej niż wy. ; p .

Serwer , to dno , i gówno tam jest.

A co do tego , czy miałam swój serwer. Miałam , więc się nie udzielaj..

I nie uwierzę , że nie ogarniasz albo coś jeżeli proszą cie tylko 6osób .

Po trzecie . trzeba zacząć , iż pomagałam i wgl . wchodziłam na serwer. tylko, że ty masz do ogarnięcia 6os . a ja miałam 49os .

Pozdro ! . I dobrze, że wyleciałam , bo serwer jest do dupy . A zresztą nawet nie wiesz, za co wyleciałam.. hahahaha pomyśleć, że wyleciałam, z administracji tylko dlatego, że weszłam

na innny jail . kur** naprawdę porażka, aż szkoda słów ! .

Serwer :

M A S A K R A

Osobiście, nie polecam . -5/10

Dobranoc : < .

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

Tylko ja Cie nie ogarniam , weszłam se na inny serwer , Ty od razu foch , i taka była cała sprawa..

No chyba mogę wchodzić na inne jaile . Bo jak tam byłam moderatorką , to tam nie mogłam grać jako normalny gracz , a więc postanowiłam wejsć na jakiś serwer .

Sobie pograć , tak bez admina . A tutaj foch za to ; [ .

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

Serwer skyblock do dupy, wszedłem i komendy na wyspe nie działały a jak powiedzialem Włascicielowi to dostałem bana za Cheaty

wsrh.jpg

Opublikowano

Pepe juz sie nie bron ; ) Zreszta nawet nie masz jak i czym kazdy pisal na serwerze ze nic nie robilas proste. Co do up Mozliwe ze masz racje gdy ogarniemy jaila ogarniemy skyblocka ; ) obiecujee

Opublikowano

2up.

Powinieneś wiedziec za co ban skoro wolasz admina i przy nim latasz. Lagi to nie były bo latałeś poza spawnem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...