Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zimny4Ever

Zimny4Ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale mi się chce smiać :D

11 latek raper, haha, dorośniesz, zmienisz środowisko i przejdzie Ci ten Twój "rap".

Ta a jak zaczynał Eminem lub 50cent?

@TOP

tak jak piszą poczekaj kilka lat a w tych kilka lat napisz se jakieś rymki które będziesz chciał za śpiewać ;)

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Ta a jak zaczynał Eminem lub 50cent?

@TOP

tak jak piszą poczekaj kilka lat a w tych kilka lat napisz se jakieś rymki które będziesz chciał za śpiewać ;)

50Cent nie zaczynał w wieku 11 lat , już miał grubo ponad 18 ;) No ale najlepiej od najmłodszych lat, ja żałuje że w takim wieku nie zacząłem. Widze że z tematu robi się hejtowisko -,-

chada1.png

Opublikowano

Teksty są fajne, ale głosem powalasz. Poczekaj na mutację, po mutacji cos próbuj. Rap to nie jest srodowisko dla dzieci, dzieci nie spiewają takich piosenek dlatego, że nie przeszli mutacji :P Po mutacji głos staje sie bardziej męski, groźniejszy, grubszy.

skpUo.png

Opublikowano

Teksty są fajne, ale głosem powalasz. Poczekaj na mutację, po mutacji cos próbuj. Rap to nie jest srodowisko dla dzieci, dzieci nie spiewają takich piosenek dlatego, że nie przeszli mutacji :P Po mutacji głos staje sie bardziej męski, groźniejszy, grubszy.

Nie każdy ma gruby głos po mutacji, ja mam głos 30 latka a mam 16 lat, a mój kolega ma strasznie wysoki głos to zależy od genów nie każdy ma tak samo ;)

chada1.png

Opublikowano

50Cent nie zaczynał w wieku 11 lat , już miał grubo ponad 18 ;) No ale najlepiej od najmłodszych lat, ja żałuje że w takim wieku nie zacząłem. Widze że z tematu robi się hejtowisko -,-

No ale wiesz o co mi chodzi. Niech poczeka sobie troszeczkę bo teraz nie ma co.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

No ale wiesz o co mi chodzi. Niech poczeka sobie troszeczkę bo teraz nie ma co.

No wiem o co chodzi. Tak jak napisałem wcześniej niech pisze do szafki i trenuje na sucho, a za 2-3 lata niech zacznie brać się za nagrywanie ;)

A co do mikrofonu zakup sobie pojemnościowy żadnych szumów itp. a co do bitów jak chcesz już ćwiczyć głos to proszę z tej strony

http://www.shadowville.com/

chada1.png

Opublikowano

w tekście śpiewaliście tak " za dzieciaka cieszyłem sie" 11 lat uważasz za pełnoletność

To kolega, ona ma 16 lat więc nie jest już "dzieciakiem" nie ?
Opublikowano

1:10 na youtube, to nie twoj tekst... Tylko GRUBSON'A! :)

Usuń to dzieciaku z YT, tylko marnujesz beat -.-

Kolega pisał swój tekst... mówiłem mu..

PS: To z Grubsona to nie ja nawijam !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Osobiście nic nie nagrywam, ale jak każdy człowiek mam swój gust.

Nie spodobało mi się.

Dźwięk jest lepszy w tej drugiej "piosence", ale to echo? Trochę kiczowate...

Nie rozumiem co mówisz. Chcesz mówić coraz szybciej a wychodzi, coś w stylu "hwfuiehwaiefhwuewuf drzewo, wfuifhwgwqgh dezodorant", czyli słychać tylko końcówki. Tekst też taki "byle jaki".

Rymów brak, a jak są to ze dwa na całe 2 minuty .

To tyle. Peace...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...