Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Blokada kont he he ;p

-_-NAZZZ-_-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

'' Witajcie Kosmiczni Piloci

Wiemy, że wielu z Was jest zniesmaczonych graczami używającymi wszelkiego typu wspomagaczy (botusers). Dla nas jest to także poważne zagadnienie. Pod koniec lutego tego roku mieliśmy uruchomiony system wykrywania oszustw, który prawie całkowicie wyeliminował ten problem, jednak od kwietnia problem zaczął znów drastycznie narastać.

Wielu z Was powątpiewa w to, że ważne jest dla nas wyeliminowanie oszustów. Często nasze kroki nie są widoczne, bo cała walka odbywa się poza "sceną" tak, aby każdy z podejmowanych kroków nie mógł być wyprzedzony przez twórców botów.

W ostatnich miesiącach programiści skrupulatnie modernizowali i ulepszali metody detekcji botów w naszym systemie i na dziś możemy śmiało powiedzieć, że jesteśmy w stanie wykryć każdą ingerencję w system poprzez zewnętrzne programy. Doprowadziło to do ogromnego wzrostu wykrywalności botów.

Tylko w zeszłym tygodniu wykryto ponad 16000 nieuczciwych użytkowników. W chwili obecnej planujemy ponownie uruchomić stale działający system wykrywania botów, co powinno doprowadzić do całkowitego wyeliminowania tego problemu.

Chcemy zapewnić Was, że nie będziemy tolerować graczy, którzy używają niedozwolonego oprogramowania i zrobimy wszystko co w naszej mocy, by wyeliminować na stałe to zjawisko z naszej gry.

Wasza Ekipa DarkOrbit ''

yyy , to ma być żart ;p ja boce od 2 lat i jeszcze niedawno zaczołem bocić pdo...nigdy nie mialem ani 1 bana nawet na czacie oglaszalem że boce i tylko 7 dni na czat ;p

zawsze krok przed twórcami botoow ;p przynajmniej troche śmiechu ...

chciałbym was uprzedzić żeby za dużo nie bocić ( tydzień bez przerwy na skrzynkach ;p)

bo podobno znowu będą puszczać ten wykrywacz czy ctp...

A wy jakie macie na ten temat zdanie ???

Opublikowano

Dwa lata temu to w pieluchy robiles, wnioskuje to z bledow typu "zaczolem". Ponoc puszczaja to strasznie czesto i jakos efektow nie widze.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

LoL, sie uśmiałem xD

Coś w tym jest, bociarzy coraz mniej, ale to grozi notorycznym bociarzą. Ale w sumie są takie przypadki, np autor, że bocą, a bana nie ma. Szczerze, to jeśli ma się wyczucie i szczęście, to można wybocić co najmniej starą, jak i nawet super full elitę :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Śmiac mi się chce ;d bociłem kbotem, ibotem, boxybotem no i wreszcie pbdo-botem na kilku kontach i nawet warna nie miałem. Cóż może miałem farta.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Heh nastraszyłeś mnie więc z ciekawości poszukałem i widzę że toczy się tu archeologiczna dyskusja na temat postu robertadm z oficjalnego forum BugPointa z dnia... 28.06.2011. Boty wtedy a dziś to zupełnie inna bajka i temat ten nie ma w ogóle odniesienia do teraźniejszej rzeczywistości. Bezsens, wklejka z otchłani ciemnej dupy BP ale chociaż można się uśmiechnąć jak to wykryli 16000 nieuczciwych użytkowników

:D Taa, wykryć wykryli a zrobili im coś? ;)

Opublikowano

Może wykryli 16tys ale co z tego ? Jeśli może 5tys zablokują ? -.- Nie będą banować wszystkich botów bo tylko kasa im ucieka, myślicie, że po co jest podwajacz ? Żeby oni też mogli na botach się dorobić -.- Nie będą banować botów, które ładują kasę w grę bo sami na tym tracą, fakt bot ma pełno uri ale np ja kupuje premke jak mi się skończy.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Ha ha nas nikt nie wykryje jebac BugPoint !!!

To ze bocimy to nie oznacza ze mamy ich "jebac". Troche szacunku, w koncu gramy w ich gry...

Co do tego ze podwajacz jest tylko zarobkiem na botach, to moge sie zgodzic. Teraz nie banuja botow co mozna wywnioskowac po spadku uridium na godzine bocenia.

Opublikowano

Znawca się znalazł -.- info jest max z przed miesiąca.

http://pl.board.bigpoint.com/darkorbit/showthread.php?t=606119

Pisze sie "sprzed" ale to szczegol. Info do najnowszych nie nalezy.

Opublikowano

Data postu - " 28.06.2011, 10:34". Jakoś nie widzę, żeby temat był założony miesiąc temu :->

No i post zamieścił miesiąc temu robertadm z zablokowanego o wiele wcześniej konta bo w BP to go "troszkę" dłużej już nie ma :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...