Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Co o tym myślicie ?

MuchaPLAF1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę że teraz poczekamy sobie na Kbota dość długo bo Ivan musi wymyśleć coś nowego skoro Jabber ma go dość.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

sądze źe teraz to właśnie sobie poczekamy i to dłuuuu...go. Wogóle ciekawe co będzie z naszymi licencjami jak jabber odmówi ivanowi dalszej współpracy.

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

jeśli odmówią , to bedzie musiał coś wymyślić , a jak nie to zostajeby bez botów . Szkoda by było bo mam podwajacz do 10.2012 ;[

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

@UP ale boxybot to hłam xD nawet alieników nie pobijesz

'Therefore, we are disabling the accounts of every jabber.org user who communicates with KBot, and we have disabled new account registration to prevent further communication between jabber.org users and KBot. We do not take this step lightly, but given the current circumstances we have no other choice.'

Opublikowano

Wiem że hłam ale zawsze coś puki sie nie nazbiera na PBDO szrota. Ale jednak wolał bym aby KBot był.

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

ja też , ale cos ostatnio wszystkie boty padają kbot teraz pedo szrot niedawno chodzi o ten bug że licka za free , do ibota crack był ktory działał .

Opublikowano

@2UP Jakiego? :D

@TOPIC

a bo ty masz fuksa i jechałeś na cra... :P No cóż trzeba uzbroić sie w cierpliwość.

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Nom i do Kbota też xD

@topic

gadałem z kamieniarzem i pisał że ivan chyba przeniesie licki na google xampp

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Nic nie przepadnie. Ivan używa jabbera tylko do komunikacji. Pewnie napisałby własny serwer ale jest za leniwy.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Nic nie przepadnie. Ivan używa jabbera tylko do komunikacji. Pewnie napisałby własny serwer ale jest za leniwy.

Jak się nie znasz to nie nie gadaj bzdur, "napisać serwer" to zdanie mówi o twoim doświadczeniu. A poza tym nad supportowaniem K programów nie sprawuje opieki tylko Ivan, a i nie jest leniwa jego gandzia dlaczego ? Porównaj sobie wagę Ibota i wagę Kbota.

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...