Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Kochany Fubu 23:Śierpien 2012

alin13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chce zarabiać , to niech zarabia. Jego sprawa. Wyraźnie widać , że zależy wam na zrobieniu z niego ofiary losu. Ogarnąć dupy i do lekcji ;)

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Jak widać ludzie ciągle robią z wami co chcą i wyzywacie ekipe balmory bez żadnych normalnych dowodów. Historia z panią Grażynką się powtarza.

Zachęcam do korzystania z Bonus Switchera specjalnie na Reinor.pl

http://www.mpcforum.pl/topic/713607-dl-tutorial-bs-na-serwer-reinor/

Opublikowano

Plosie

uaou.jpg

djut.jpg

O kurw stary to było na tak wysokim poziomie, że ja pierdole... Weź lepiej wypierdalaj sprzed kompa i spróbuj dojrzeć psychicznie bo mam już dość tego pierdolenia o osobach otyłych i jeżdżących na wózku. Jakiś poziom trzeba trzymać, a nabijanie się w taki sposób jest bardzo chujowe i żałosne.

Opublikowano

Jak chce zarabiać , to niech zarabia. Jego sprawa. Wyraźnie widać , że zależy wam na zrobieniu z niego ofiary losu. Ogarnąć dupy i do lekcji ;)

Do mnie to skierowałeś. :]

Jak widać ludzie ciągle robią z wami co chcą i wyzywacie ekipe balmory bez żadnych normalnych dowodów. Historia z panią Grażynką się powtarza.

Ja NIe Wyzywam Ekipe Balmory Szanuje Bambuska ale Ten Fubu Już Przesadza... Sprzedaje na prawo i lewo.. i go mają w Teamie?

O kurw stary to było na tak wysokim poziomie, że ja pierdole... Weź lepiej wypierdalaj sprzed kompa i spróbuj dojrzeć psychicznie bo mam już dość tego pierdolenia o osobach otyłych i jeżdżących na wózku. Jakiś poziom trzeba trzymać, a nabijanie się w taki sposób jest bardzo chujowe i żałosne.

..Masz Racje Nie wiem ... On nie wyzywa Fubu Tylko tego człowieka ;]... Chore To Jest żeby z kaleki się śmiać ^ ^

Opublikowano

Mogę prosić o bardziej wyraznego screena?

tłuszcz ci juz na oczy zachodzi ?

@top

kurwa ile jeszcze tych tematów z fubu, może jeden temat ?

Opublikowano

rzal ;_; myslicie,rze jestescie fajnii jak dacie podrobione skriny szoty ? fubu nigdy nie daje brylek i nie jezdzi na wuzku, bo przeciez ma swoja linie ubran " FuBu " A ZRESZTA jak z sprzed kompótera morze ją sterować ;]? i co teraz napinacze szach i mat

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

ten filmik co dal kolega up nie przedstawia nagranego hadnlu z gm , to kolejne ss i rozmowa na gg ktora moze byc zupelnie z przypadkowa osoba .. jescze ktos ma filmiki trgo typu? czy tylko bedziecie mowic i oczerniac bez dowodow... zazdrosc ludzia mozgi zrzera :<

Opublikowano

Lubiłem fubu ale to już przesada, Rozdaje eq na lewo i na prawo i jeszcze go mają w teamie?

fubu zobaczy i cie zabanuje jak znam życie

To jest maskotka Balmory i bez niego nikt by na tego serva nie poszedł a tera przez niego wszyscy odejdą .

//Nie reklamujemy swoich kanałów.

Miyoshi

• 3 tygodnie później...
  • 4 lata później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...