Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S26 a kamole ?

CrazyBoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie mianowicie S26, czy kamole jeszcze podrożeją, czy cena się utrzyma? Pytam gdyż mam 269 sztuk na owym serwerze. Odpowiedzi z uzasadnieniami = LIKE

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Tak na 100% zdrożeją lecz za kilka miesięcy niestety :/

Wszystko zepsuła ta tombola, z której miałem ok 40 kamoli. Teraz mam ok 150, i także czekam aż zdrożeją. Jeżeli do marca, nie bedzie zadnej Tomboli a ni podobnego eventu, gdzie łatwo zdobyć kamyki to na pewno zdrożeją. Bedzie wieksze na nie zapotrzebowanie poniewaz wiekszosc graczy bedzie wbijala skile na P.

Pozdro.

@edti: To był mój 666 post :> Szatan jest blisko :>

Opublikowano

Trudno określić , bo po połączniu serwerów ceny mogą być różne ... Na pewno będzie większe zapotrzebowanie na kamole , ale też może być ich więcej .... Moim zdaniem jednak zdrożeją - bo to POLSKA w końcu - wszystko drożeje , nawet pixele =,=

Chcę , by stare czasy Metin2 wróciły ...  :(

Opublikowano

Trudno określić , bo po połączniu serwerów ceny mogą być różne ... Na pewno będzie większe zapotrzebowanie na kamole

s26 na pewno nie będą łączyć z innym serverem. Wiec przez to na pewno nie zdrozeją ;>

Opublikowano

szczerze wątpię, może o 100% ale potemz nów jakiś event i cena wroci do normy (teraz chodzi po 800k, a an pcoaatu po 500, malo co zdrozalo, a troche czasu minelo xD)

Opublikowano
jeszcze to pójdzie w górę jak długo nie będzie tomboli i więcej osób wbije skile na G+

Każdy normalny, który postanowił wbić g

+ skille porobił sobie zapasy, więc wcale nie musi drożeć, jedynie co to należy bać się łączenia serwerów, jeśli by połączyli to kamole na pewno zdrożeją.

Drugą sprawą jest inne drożenie, yang może być na serwerze coraz więcej ale wtedy to i inne itemki pójdą w górę, ja na twoim miejscu robiłbym szybko skille na p a reszte od razu sellał :P

Opublikowano

@razor9012 - Nie można powiedzieć, że na 100%, bo przypuśćmy, że połączenie 3 serwerów w jeden będzie skutkowało tym, że w m1 będzie 3 razy więcej sklepów z kamolami.

@Topic - Wg mnie będzie taniej.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@razor9012 - Nie można powiedzieć, że na 100%, bo przypuśćmy, że połączenie 3 serwerów w jeden będzie skutkowało tym, że w m1 będzie 3 razy więcej sklepów z kamolami.

Trochę się nie rozumiemy :>

Jak bedzie łaczenie serverow, to S26 na pewno nie beda laczyc z innymi serverami, czemu? Ponieważ na s26 gra bardzo dużo osob.

Opublikowano

Podrożeją to wiadome, ale kiedy to nikt nie wie. Bo mogą dać znów tombole przez co spadnie wartość kamoli.

Ja polecam tobie selnąć kamole na allegro.

Opublikowano

Tego nie da się stwierdzić tak dokładnie. To zależy od ludzi, którzy sprzedają kamole.

Na przykład:

Wykupisz przez cały dzień wszystkie kamole na serwie i wystawiasz po wyższej cenie, i tak przez pare dni. Jeśli to się uda, to ludzie kupując te droższe kamole zwiększają ''inflację''. Wszystko kosztuje więcej :D

201581433273810245187.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...