Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet, gimp, pare pytañ

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz chce kupic takiego tableta taniego( tesko ) i mam pytanie wejdzie na niego gimp, jak tak to czy bedzie on dzialal tak jak na komputerze( takie same funkcje jak na kompie?), bede mogl w nim robic to samo co na kompie czyli sygny ( wklejac rendery c4d robic smuz itp)

Starczy mi taki tablecik do gimpa

Czy to moze musi byc jakis tablet graficzny.

Ps.: tablet chyba za 150-200 zl( tablet ma system android

Opublikowano

Ps.: tablet chyba za 150-200 zl( tablet ma system android

Tablet graficzny z systemem? O takim czymś to jeszcze nie słyszałem o.O

Tablet przejmuje funkcje myszki, więc będzie działać tak jak to opisujesz ale jeśli masz go używać do robienia sygn to lepiej sobie odpuść. Tablet służy do Digital Artu, nie do składania obrazków w PS-ie.

Jeśli dalej się nad tym będziesz zastanawiał, to polecam ci WACOM Bamboo3 z oryginalnym stylusem.

PS: Przejrzałem twoje galerie, NAPRAWDĘ poważnie przemyśl, czy chcesz na to wydawać pieniądze...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Tablet przejmuje funkcje myszki, więc będzie działać tak jak to opisujesz ale jeśli masz go używać do robienia sygn to lepiej sobie odpuść. Tablet służy do Digital Artu, nie do składania obrazków w PS-ie.

Jeśli dalej się nad tym będziesz zastanawiał, to polecam ci WACOM Bamboo3 z oryginalnym stylusem.

PS: Przejrzałem twoje galerie, NAPRAWDĘ poważnie przemyśl, czy chcesz na to wydawać pieniądze...

ja to tylko planuje... :) a 200zl to nie jest duzy pieniadz

Opublikowano

ja to tylko planuje... :) a 200zl to nie jest duzy pieniadz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...