Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]KD HACK 3.9 (17-08-2012)

xhrTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DOWNLOAD UPGRADED DO WERSJI 4.0!!!

KDHack (P4S)

Witam, to pierwszy hack, który wstawiam, postaram się to zrobić jak najlepiej, a więc:

Hack pozwala nam na:

-speedhack- duża prędkość

-skillfreeze- zamrożenie umiejętności

-zoomhack- hack, pozwalający przybliżać i oddalać do woli

-invisible- niewidzialność

-invincible- ?niepokonany?

-shophack- hack na sklep tyle wiem z nazwy, niestety nie wiem jak to działa

-rangehack- zasięg broni nie będzie już twoim problemem!

-mapteleporter- teleportuje w dowolny obszar na mapie

-mob lock- nie pozwala potworkom na ruchy i zarzymuje wszystkie blisko postaci

-mobkiller- zabija wybranego moba

-drowing prot.- ochrona przed utonięciem

-bankhack- otwiera bank

-fly hack- pozwala latać

-pointteleporter- teleportuje we wskazany punkt

-mobteleporter- teleportuje ?moba?

-instant cast- natychmiastowe żucanie czarów

Nie wszystko udało mi się niestety przetłumaczyć, więc jeśli macie obiekcje, to piszcie w komentarzach.

Screen:

UlHGd.pngDownload:

USUNIĘTO NA PROŚBĘ WIĘKSZOŚCI UŻYTKOWNIKÓW

Skan:

https://www.virustotal.com/file/19bb84cc4660151788f8ac956a5831e73f1c9e819e9c640dc5062c0d9330d701/analysis/

Opublikowano

Tak to jest ten minus tego hacka . Prawdopodobnie nie dziala on na systemach Windows 7 32 bit albo w ogole windows 7 z tego co sie doczytalem na epvp . Dokladnie mvbit hack powinien byc platny bo od kd bylby pewny przynajmniej . Tak za 2,5 euro byloby dobrze i bylo by o wiele mniej dzieci .

Opublikowano

Ja proszę jak i reszta moda o usuniecie tego hacka , ze względu na tych dzieciaków znowu ten hack pochodzi tydzien i bedzie łatka PANOWIE APEL PROSZĘ O USUNIĘCIE DOWNLOAD NAJLEPIEJ CAŁEGO HACKA

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

Opublikowano

Witam mam pewien problem a dokładnie ,wyskakuje mi ten błąd co Altey'owi!! Mam windows 7 64bit o co chodzi??? na 2 kompie Windows 7 64 bit to samo ludzie help. Wogóle testowałgo ktos tu??

Opublikowano

ludzie, mnie wszystko działa, chociaż mam windows 7, trzeba tylko wpisać HWID do swojego konta na elitepvpers i dać lajka dla KDluxe

Opublikowano

Mam takie dodadkowe pytanie. Wie ktoś jak zrefreshować HWID??? Ponieważ mam problem z tym ,że numer HWID jest już użyywany.A nie mam pojęcia jak wygenerować nowy.PS. Pobierał już z różnych kont. Numer ciągle ten sam. Pobierałem nawet na innym kompie,zgrałem na pendrive i przłożyłem na tego kompa odpaliłem.. Numer ciągle ten sam. A i jeszcze jedno ,kiedy odpalam hacka wyskakuje mi No Valid Hwid i pytanie Edit Profile? PROSZĘ O POMOC kiedyś zawsze ktoś pomagał. A i jeszcze ostatnie. Wcześniejsza wersja chodziła bez problemów mam Win 7

Opublikowano

Nie bulwersujcie się tak z powodu ,że po tygodniu cheat przestanie działać. To nie hack tylko cheat, mylicie pojęcia.

Istnieje coś jak aktualizacja cheata przez autora gdy stanie się on wykrywalny lub patch/aktualizacja zostanie wgrana do gry pod którą jest ów patch.

Nie mam zamiaru nikogo obrażać moimi postami, ja chcę tylko nauczać ludzi pojmować o co chodzi w cyber dżungli zwanej internetem...

Opublikowano

Ja włączam cheata, daje inject, póxniej włączam 4story, i 4s włącza normalnie, a okna z cheatem nie ma, kto wie w czym tkwi problem ?

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Ludzie dziękujcie za moją wytrzymałość i trochę charyzmy, nie rozumiecie ,że cheat jest nieaktualny i trzeba ściągnąć @update ?

Nie mam zamiaru nikogo obrażać moimi postami, ja chcę tylko nauczać ludzi pojmować o co chodzi w cyber dżungli zwanej internetem...

Opublikowano

Edit : Pobrałem z updatem,włączam wszystko git , a le przy wlczanieu 4s wyskakuje mi bład ,że nie można uruchomić tego programu, i że błąd(jakies cyferki),co to może być

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

To jest juz kur*a zalosne dzieciarnia pobiera hacka i nie wie jak tego hacka spozytkowac .. tylko kur*a latją w ardir albo na pieczątkach na hackach .. I czy to jest prawidlowe uzytkowanie hacka ? Trzeba kur*a troche pomyslec a nie zaczynacie grac w 4story i od razu na hackach cisniecie jak nie wiecie co moze byc w tym hacku pozyteczne i czemu ma sluzyc . Polatacie na tych hackach w ardir/pieczatkach i niedlugo hack bedzie wykrywalny i go nie bedzie .

Opublikowano

Popieram up. przez tych egoistycznych pajaców cheaty zostają blokowane . Nie wiesz jak się korzysta to wy*ierdalaj i nie zabieraj innym przyjemności z czitowania.

SW5tdWZhc29fX19ldW5lX19fNzdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX184X19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Nie popieram @up i @up @up.

Cheaty* są publikowane do robienia z nimi co się chcę, jedni polecą dropic bizu, a inni expic na pieczątkach.

Cheat i tak prędzej czy później zostanie wykryty i zablokowany a im później zostanie zablokowany tym wiecej kont zbanowanych.

Opublikowano

@xGhost to idź kur*a najlepiej przed GM i kręć mu swoim małym chu*kiem i dostań bana za czitowanie .

SW5tdWZhc29fX19ldW5lX19fNzdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX184X19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...