Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Uniwersytet by MrMagnus

MrMagnus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema .

Dzisiaj zaprezentuje wam uniwersytet .

Dodatkowe informacje :

Tematyka : Uniwersytet

Czas budowy : 14h

Liczba zaangażowanych osób : 1

Link do Budowli :

http://www.planetminecraft.com/project/university-1336467/

s4ElBud.png
Opublikowano

Tu byłą prośba o screeny , ale potem zauważyłem, że to na planetminecraft, a tam są screeny już :P

Ogólnie, to bardzo ładnie się prezentuje. W custom terenie jakimś fajnie by wyglądało, no ale gdzie znajść miejsce na taką budowlę :) Mogłeś dać screeny ze środka jeszcze :) Jak dla mnie to 8/10, bo jest ładne, ale widziałem lepsze rzeczy :)

Opublikowano

Ładnie wszystko do siebie pasuje (podoba mi się, ładnie to wygląda, jest "amazing" ;P), ale jednak jest to takie puste - jak by czegoś brakowało - może zbyt symetryczne może za mało tam innych "losowo" postawionych rzeczy.

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

Z tego co widzę, to mapka jest pod texturepacka

2012-08-23_195728_3366281.jpg

Mógłbyś podać link do texturepacka, bo na stronie nie widzę ;/

Opublikowano

Fajnie się prezentuje na pierwszy wgląd ale jak już popatrzysz trochę dłużej to widać pustkę ;( i zapewne w środku też jest pusto. Tak w ogóle to nie cierpię gdy ktoś używa wełny do budowania dachów, ścian itp. To tak jakbyś w realu budował domy z tektury. Jak dla mnie 6+/10 za pustkę.

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

puuusto, puusto i jeszcze raz pusto. Takie są skutki dużych budowli, wypełnienie minimalne

7/10 bo się postarałeś

sygnatg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...