Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanie nowego - Zarabianie :)

PawQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Znajomy zapoznał mnie z WoT'em i gra od razu bardzo przypadła mi do gustu, pograłem już trochę i jestem w posiadaniu m. in. VK3001P (bardzo spodobał mi się Maus i szedłem pełną parą w jego kierunku przez te kilka dni ale po przeczytaniu opinii uznałem, żeby nie oceniać czołgów po wyglądzie i pograłem innymi) M7 Priest, Grille, T1HT i KW-1.

Są to tiery(o ile znajomy nie zrobił mnie w bambuko bo tier to jakoś dziwnie brzmi...) 4-6 czyli początek, grałem góra 2 tygodnie i zauważyłem iż teraz potrzebuje 20-40tyś expa na kolejne czołgi nie wliczając luf itd.

i tutaj pojawia się moje pytanie:

Jak zarabiać?

Widziałem filmiki w których ludzie mieli pełno czołgów, które ja w tym tempie co teraz zdobywał bym kilka lat..

Podobno czołgi za złoto i elite zarabiają wolny exp, czyli mam albo kupić taki czołg albo np męczyć się do Maus'a i nim potem zdobywać wlonego expa na inne czołgi ?

Z góry dzięki za pomoc,

Pozdrawiam.

Opublikowano

1. Wolny exp mozna zrobic tylko za zloto. 25 doswiadczenia do wymiany kosztuje 1 zlota.

2. Wbicie 10 tieru zajmuje z 3-4 miesiace.

3. Aby zarobic ta VK musisz zadawac duzo uszkodzen.

4. Do zarabiania kup sobie jakis 5tier np. PzIV, Kw-1 lub jakis czolg premium

636451494245979649038.gif

Opublikowano

1. Wolny exp mozna zrobic tylko za zloto. 25 doswiadczenia do wymiany kosztuje 1 zlota.

2. Wbicie 10 tieru zajmuje z 3-4 miesiace.

3. Aby zarobic ta VK musisz zadawac duzo uszkodzen.

4. Do zarabiania kup sobie jakis 5tier np. PzIV, Kw-1 lub jakis czolg premium

Czyli, że za 1 złota mogę kupić 25 wolnego expa ? czy 25 wolego expa mogę zamienić w 1 złota ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...