Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Saints Row - The Third: jaki procesor i karta graficzna?

danielfor98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem, kupiłem sobie grę Saints row the third, ale mój komputer okazał się za słaby na tą grę, nawet jeżeli mam minimalne ustawienia i rozdzielczość (zawsze laguje).

I mam do was prośbę. Czy moglibyście mi napisać jaki jest najlepszy i NAJTAŃSZY procesor i karta graficzna do tej gry? Chciałbym ,żeby mi dobrze chodziło na ustawieniach średnich.

Z góry dzięki.

P.S.

Najlepiej z firmy AMD i ATI :)

Opublikowano

Karta graficzna :)

http://www.nvidia.pl/object/geforce_8600_pl.html

Procek

http://techreport.com/articles.x/8616

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Up kolega prosi o ATI czy AMD a nie o nVidie

Topic:

To zależy jakim budżetem dysponujesz i jaką masz podstawkę pod procek,bo bez tego to możemy Ci tu propozycji dać ile chcesz a tak będziemy wiedzieć.

Jeżeli ma być tani to jakiś Althon X2 pod AM2,albo coś lepszego a karta to może taka Saphire Ati Radeon HD 5670.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Up kolega prosi o ATI czy AMD a nie o nVidie

Topic:

To zależy jakim budżetem dysponujesz i jaką masz podstawkę pod procek,bo bez tego to możemy Ci tu propozycji dać ile chcesz a tak będziemy wiedzieć.

Jeżeli ma być tani to jakiś Althon X2 pod AM2,albo coś lepszego a karta to może taka Saphire Ati Radeon HD 5670.

No więc, ojciec wyjeżdża za granice więc trochę kaski będzie :D A więc jakich informacji potrzebujesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...