Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tryndamere

Vonhardzista

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W lola gram od dwóch dni. Chciałem sobie kupić postać Tryndamere. Mógłby mi ktoś napisać co powinienem wiedzieć o tej postaci oraz podać kilka wskazówek jak nią grać?

Opublikowano

Postać prosta duży dmg budujesz pod krytyka i dmg : ) czyli butki na szybkość ataku 2 krwiopijce dancer i lastwrsisper ^^

Opublikowano

Postać prosta duży dmg budujesz pod krytyka i dmg : ) czyli butki na szybkość ataku 2 krwiopijce dancer i lastwrsisper ^^

przecież on gra w to dwa dni a ty mu wyskakujesz z "dancer" albo "lastwrsisper" =.=

W lola gram od dwóch dni. Chciałem sobie kupić postać Tryndamere. Mógłby mi ktoś napisać co powinienem wiedzieć o tej postaci oraz podać kilka wskazówek jak nią grać?

Budujesz pod prędkość ataku , obrażenia i szansa na trafienie krytyczne

Buty za 350 gold + 3 Hp mikstury

Buty berserkera

Widmowy Tancerz

Ostrze nieskończoności

Krwiopijca

Krwiopijca

Widmowy tancerz

zakładam że masz 5-8 lvl i takie itemki spokojnie starczą .

gdzie survi ;D

Survi na tryndzie... ja pierdole.. przecież ta postać została tak stworzona żeby tworzyć ją tylko pod DMG , twoje survi w ulcie - ma wbić w TF rozwalić ad carry w 2 sekundy i spieprzać na ulcie

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

mam dopiero 5lvl a co z tymi pointami od buildow?

Tzn? nie kminie o co chodzi :P

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

co ja gadam... Chodzi mi o te punkty jak wejdzie sie na swoj profil a potem masteries w co mam tam dodawac na Tryndamere i jakie wziąć 2 spelle na niego?

Błysk + Podpalenie (ang. Flash + Ignite) na tym lvlu spokojnie graj tak nie potrzeba nic innego

co do masteries

zaraz dam edit

@Edit

Najpierw dawaj w Offense potem jak wbijesz wystarczający lvl to zacznij dawać w defense

NNO4U.png

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Na niego w sumie możesz wziąć Ghosta + Ignite. Ghost, aby ciągle doganiać przeciwników (nadrabiasz ms, czyli nie mają szans uciec. Dodając twój slow jeszcze...) A ignite z oczywistych powodów - po użyciu masz dodatkowe 5ad, zadaje true damage i często dobija przeciwnika na linii.

Co do masterków - leć 21/9/0 bądź nawet 30/0/0.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Wbrew pozorom trynda to nie łatwa postać,trzeba nią pograć a itemy budujesz jak koledzy mówili czyli dmg i kryt,jeżeli chodzi o survi to ma je z Krwiopijca.Trynda ma dużo zalet bo bardzo dobry escape mechanizm ze swojego e oraz z ulti.Na końcu mogę powiedzieć że wielu mówi że ta postać jest dla noobów i takie tam ale to nie prawda bo każdą postacią możesz źle pograć.

NIE MUSZĘ MIEĆ FAJNEJ SYGNATURY I TAK JESTEM ZAJE*****

Opublikowano

Co do czarow to polecam ignite i duszkq. Build up

Opublikowano

Na niego w sumie możesz wziąć Ghosta + Ignite. Ghost, aby ciągle doganiać przeciwników (nadrabiasz ms, czyli nie mają szans uciec. Dodając twój slow jeszcze...) A ignite z oczywistych powodów - po użyciu masz dodatkowe 5ad, zadaje true damage i często dobija przeciwnika na linii.

Co do masterków - leć 21/9/0 bądź nawet 30/0/0.

Heh, śmiesz mnie czasami ludzka głupota.Przecież jak ma 8 lvl to może sobie "polecieć" tylko 8/0/0

Opublikowano

Heh, śmieszy mnie czasami ludzka głupota. Przecież jak ma 8 lvl to może sobie "polecieć" tylko 8/0/0

Śmieszy mnie, jak taki pacan jak ty czepia się moich postów. Podałem build na 30lv, nie decyduję za graczy W CO KONKRETNIE NA JAKIM LVLU MA DAWAĆ PUNKTY, jak i nie ingeruję w gameplay owego gracza. Jeżeli masz nabijać posty w taki sposób, to wyjdź w forum i daj ludziom spokój.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Heh, śmiesz mnie czasami ludzka głupota.Przecież jak ma 8 lvl to może sobie "polecieć" tylko 8/0/0

po 1. Napisał że ma 5 a nie 8 lvl

po 2. jak teraz ma 5 i zaraz wbije 6 i ma znowu lecieć do O-wielkiego JDragon'a żeby spytać sie w co ma dawać? i tak samo na 7 ,8,9,10 lvlu itd?

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Na niskich poziomach tryndamere wymiata, ponieważ przeciwnicy (kumple z drużyny raczej też nie) nie wiedzą, co to focus i, że jak się na takiego trynde rzuci slowa/stuna/blinda (etc) to robi się prawie useless i tylko na ulcie jest coś w stanie zrobić : ) w późniejszych etapach gry (30 lvl) będziesz eliminowany z walk, chyba, że złapiesz kogoś bez pozycji, wtedy miłego niszczenia ;p tyle ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...