Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd C9

Kaspian.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy włączam grę wyskakuje mi taki błąd:

When the unnecessary program is rinning durring the game play, the error occurs, Please, Turn off third party programs and restart the game

Chodzi tu chyba oto że działają jakieś programy trzecie ale ja wszystko wyłączyłem nie wiem co zrobić w tej sytuacji. Błąd ten pojawia się zawsze po jakimś określonym czasie.

Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziekuję.

Opublikowano

Typowe :D Powyłączaj wszystkie programy działające w tle, najlepiej zostaw tylko grę, hackshield wykrywa jakiś program i bierze go za hacka/cheata

Aha ... nie doczytałem, powyłączałeś, to jak w grę możesz grać, i po jakimś czasie włącza się hackshield ?

Opublikowano

Po prostu włączam grę, normalnie się loguje wchodzę do świata gry i wyskakuje ten błąd, niekiedy następuje to szybciej gdy np. wolniej wciskam albo dłużej się ładuje. Wydaje mi się że to dzieje się w określonym czasie czyli np 2 min.

Opublikowano

Czyli gry nie możesz po prostu uruchomić bo zaczyna szaleć, nie wiem antyvirus nie blokuje ? Zapora albo coś, tylko to mi do głowy przychodzi, jak mówisz, że wszystkie zbędne programy powyłączałeś, mi to wyskakuje gdy mam włączonego bota do SF.

@

GG/Skype/Tsy/Ventrilla i inne takie programy powyłączałeś ? Hackshield może szaleć z najgłupszego prostego skryptu, dlatego ważne żeby takie programy też wyłączać, wszystkie nawet te nie związane z grą ?

W sumie od ts'a nie szaleje bo sam gram z włączonym ;d

Właściwie trochę to dziwne, jak możesz wejść do gry, a w trakcie gry/ładowania Ci się wyłącza, sprawdzałeś czy jakiś proces nie włącza się podczas ładowania ?

@

To nie mam zielonego pojęcia o co chodzi :/ Spróbuj przeskanować pc'ta może masz jakiegoś wirusa czy coś, ale to mało prawdopodobne, żeby akurat tak działał :/

No nic ;/ Tak jak pisałem nie wiem co może być przyczyną. Sprawdź jeszcze czy nie włącza się jakikolwiek dziwny proces po wyłączeniu gry, albo czy włącza się po włączeniu (prócz procesu c9)

No w sumie o podstawach nie pomyślałem :D Żeby wysłać log błędu który wyskakuje :P

Opublikowano

Grę odpalam sobie normalnie nic się nie dzieje dopiero po jakimś czasie wywala błąd.

Wszystko mam powyłączane nie ma całkowicie nic :)

Antywirus wyłączony,zapora wyłączona.

Sam się dziwię jak się to dzieje ja sobie już normalnie wchodzę do gry a tu proszę bardzo błąd.

HS normalnie się ładuje na początku.

@

Wszystko przeskanowałem już.

Tam coś pisało że przy tym błędzie należy wysłać logi do nich więc wysłałem zobaczę co odpowiedzą.

Dzięki za pomoc

@

:)

Nic dziwnego nie wyskakuje po włączeniu.

To bardzo dziwne że najpierw się ładuje hs wszystko jest w porządku a tu nagle błąd no jak to możliwe że najpierw jest spoko a później coś przeszkadza.

Mam nadzieje że hs nie uważa samego siebie za wirusa haha ;d

Opublikowano

Dalej nic ? Weź opróżnij skrzynkę :P Być może wiem gdzie możesz szukać pomocy, bo tutaj na tą chwilę raczej nikt nie pomoże ;/

@

Wysłałem na gg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...