Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało śmierdzący gryzoń.

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam gryzonia . Chcę go trzymać w pokoju , i żeby nie śmierdział. Miałem już kiedyś chomika ale jakoś teraz raczej nie chce. Mam klatke, taką średnią:)

Opublikowano

@up

duże i śmierdzi

@topic

chomik syryjski <3

Jeśli nie chcesz chomika to możesz taką małą mysz japońską czy coś, co kosztuje 2zł i ma taki ogon.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Ja mam 3 gryzonie w domu , 2 nie śmierdzą , 1 śmierdzi.

Chomik - mówisz , że miałeś ale polecam , bo nie śmierdzi najlepszy dżungarski , mój oswoił się 1 ciągu 2dni.

Koszatniczka - nie śmierdzi , bardzo komunikatywny.

Świnka morka - najmniej polecam jak chcesz nie śmierdzącego gryzonia , bo śmierdzi , albo ja dzisiaj mojego prosiaka wziąłem na łóżko żeby se polatał to oczywiście mnie obsikał , więc to raczej zły pomysł.

Lord Zibi

Opublikowano

Fretki nie kupuj to tak wali, że się w głowie nie mieści :D Świnki morskie też capią

Może myszo-skoczki ? :D Kolega miał i sobie chwalił :D

A ja dodatkowo polecę coś egzotycznego :D Zawsze chciałem to mieć ale rodzice mi nie pozwolili :D

Mam na myśli jakiegoś Gada :D Najbardziej polecił bym Ci gekona lamparciego :D

i poradnik na ten temat :D

http://www.mpcforum.pl/topic/493184-mini-poradnik-terrarium-czyli-jakie-zwierze-wybrac-na-poczatek/page__hl__%20terrarium

Opublikowano

Mój kumpel ma szynszyla.Takie toto jak wiewiórka v2.Szybkie, niby gryzie ale idzie to pogłaskać, wielkosci jorka(psa) może troszke mniejsze;D

Opublikowano

Jak byłem mniejszy miałem Szynszle.

Wyjebane stworzonko, ale strasznie szybko zapierdziela.

Imho chomik/świnka morska jest w sumie też dobrą opcją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...