Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft save na serwer, Pomocy !

Kisielek2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale jestem tu nowy, Więc, chodzi o Minecrafta, a dokładnie o mój serwer bukkit 1.2.5.

Chciałbym wgrać na niego save pobrany z internetu " Miasto EPIC Polecam " Prosze jeśli możecie wytłumaczyć mi jak wrzucić ten save. Próbowałem go wrzucić ale na serwerze jest połowa tego miasta, reszty po prostu nie ma. Prosze was o pomoc. :)

Pomożecie ? :D

Opublikowano

w dziale Minecraft sciągnij go jescze raz i zmien nazwe folderu na world usun w folderze serwera world i wklej tam ten folder który sciągłeś ze zmienioną nazwą na world

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Napisz to w dziale Minecraft, nie wiem jak mogłeś to przeoczyć bo przecież jest to pierwszy dział od góry. W serwer properties zmień level name na nazwę tego folderu z mapą.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Dokładnie tak zrobiłem, ale i tak jest połowa tego miasta, Dwie mapy tak jakby sie scaliły >_> Bo gdzieś dalej jest spawn od starej mapy i kawałek dalej jest to Miasto. Połowa tego miasta poprostu jest zasłonięta wielką górą. Przed chwilą zauważyłem że po konwertowaniu mapy w konsoli wyskoczył błąd: Warning : Unable to create level.dat_mcr backup

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...