Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Seven Kingdoms: Conquest - Help me ^^

Hoottero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukałem kodów do gry Seven Kingdoms: Conquest

znalazłem w google jednak by aktywować "cheat mode" trzeba zrobić coś takiego:

Aktywuj cheat mode wpiując !!!@@@###.

No i nie wiem zbytnio jak to zrobić, w grze klikałem Shift + 1,1,1 potem 2,2,2 no i potem 3,3,3 żeby wyszło z tego !!!@@@###, jednak bez skutku

wie ktoś może jak uruchomić ten cheat bode ?

Opublikowano

Zrób reinstall gry oraz zainstaluj jakieś patche.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Proszę, przykładowy patch

http://www.gamefront.com/files/Seven+Kingdoms+Conquest+v104+Patch/;10049980;/fileinfo.html

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Zrobiłem reinstalację + pobrałem jakiegoś tego Patcha zaraz sprawdzimy czy działa.

---

No nie wiem czy ja to źle robie czy jak ?

jestem już w grze, jest zamek itp.. no i klikam i trzymam Shift i klikam 1,1,1,2,2,2,3,3,3 no i co potem ? :D

Opublikowano

Musisz popróbować wgrywać, różne patche. Nie kiedy to one powodują, że kody nie działają. Jeżeli to nie pomoże to polecam skorzystać z trainerów do tej gierki :)

8can.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...