Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] jak poprawnie określić typ serwera?

Zumaari™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie popraw ''uleprzanie'' na ulepszanie . Ale to nie ten dział daj to do tutoriali.Ogólnie nie jest perfekcyjnie napisany ale może być.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

kurwa na chuj mnie poprawiasz jak mowie ze nie przydatny ,znawca sie znalazł co miał 5lvl i aure na 4pkt

Nick w grze :Akail/BuLu

Nick:Akail

Klasa:Warrior

LvL:57 rośnie z dnia na dzień

Opublikowano

Dałem go tutaj,ponieważ nadpisuje temat CiagleZapominam

kurwa na chuj mnie poprawiasz jak mowie ze nie przydatny ,znawca sie znalazł co miał 5lvl i aure na 4pkt

Ninje dagga 90lvl.Jak ci się coś nie podoba to nie pisz.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Ogólnie słaby tut i raczej nie potrzebny nikomu, a na pewno nie tym, którzy robią własne serwery ;]

To tak jak uczyć Ojca dzieci robić ;]

Znam wiele serwerów, gdzie zaistniałe punkty nie odpowiadają schematowi tego tuta ;]

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Popracuj nad orto i dopiero się bier za tutki ...

-musi chociarz w 75procentach spełniać 4 kryteria(trzy czwarte=75 procent)

A poradnik bezsensu "na co to komu ?" Jak ktoś robi serwa to wie że robi np. 4funa a nie harda .... A poza tym nie wszystko pasuje ... Np. na hardach też mogą być ulepszacze z metków a nie tylko bossów .. Każdy serwer jest inny . -,-

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

Nie pisz "Poprawione", bo będzie to uznawane jako spam. Temat taki sobie, jest masa błędów, a sam piszesz "jak dzieci neo piszą, że pandora to 4fun".

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Witam!

Postanowiłem napisać tuta na temat;jak określić typ serwera.Zmusiło mnie to,że dzieci neo piszą np. o pandorze MT2 4 funem.

synek pandora to jest 4fun lol :D

Budowniczy
Opublikowano

hmm napracowałeś się ładny czytelny

do czego się tu przyczepić ??

dalczego napisałeś że hard max lvl od 100-170 a 99 ??

Opublikowano
-medium=tego typu serwerów w polsce jest najwięcej.Charakterystyczne dla tego typu jest trudne wbijanie lvl.Posiada również sporo qestów.

HAHAHAHAHAHA xD xD xD xD xD

Chciałeś powiedzieć Hardów , a nie mediumów . Mediumów jest najmniej , jak i Easy . Ile jest mediumów? 2?3? A Hardów? 100000000000000+ , następnym razem dobrze poszperaj w prezkach .

Pozdro .

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

HAHAHAHAHAHA xD xD xD xD xD

Chciałeś powiedzieć Hardów , a nie mediumów . Mediumów jest najmniej , jak i Easy . Ile jest mediumów? 2?3? A Hardów? 100000000000000+ , następnym razem dobrze poszperaj w prezkach .

Pozdro .

Odświeżona trochę prezka.Mediumów jest dużo więcej.Wymienię ci teraz kilka najbardziej popularnych.Pandora MT2,Elite MT2,Avalon V2,oraz MT2...Dalej mam wymieniać?

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Fajny tutorial przyda mi się jak będę robił serwer ładnie to wszystko opisane :) Like dla ciebie pozdrawiam rób więcej takich poradników.

Ps: Moha15 nie baw się w moderatora.. bo raport poleci.

A ty sie naucz czytac, bo rowneiz raprot poleci. Gdzie ja sie bawie w moderatora? Wyraziem swoja opinie. Napisalem "JAK DLA MNIE kosz"... Chlopie kurna czytania ze zrozumieniem to w podstawowce ucza...

Dla mnie ten poradnik po prostu nei ma wiekszego sensu, raz, ze i tak kazdy kto bedzie robil prezke taki poradnik oleje, a dwa to te kryteria sa deczko bezsensowne, bo na typ servera sklada sie naprawde wiele roznych czynnikow a nie tylko to co ejst tu opisane. Zenada.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ostatni raz w metina gralem chyba rok temu ale wydaje mi sie ze pz i hp to to samo co ??

co do hp to do 4000,a pż nie określone.

Opublikowano

ten koleś co stworzył ten temat... chyba nie grał na hardach... na polskich hardach niektórych itemy na start są +9... xdd a max lv to 99 a staty 90 xdd co gadasz ze max lv na hardach zaczyna sie od 105 xdd daj spokoj ;] elo.

sygnasz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...