Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] jak poprawnie określić typ serwera?

Zumaari™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow musiałeś się napracować.Na pewno administrator przypnie ten TuT

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

Opublikowano

No i jak dla ciebie epiki 1/2 to hard, spotykałem się gdzie było więcej epików, a serwer był hard.

Kolejna sprawa, znam serwer na którym ulepszaczy do +6 nie ma, a ostry hard jest.

Opublikowano

Jeśli x50 to dla ciebie HARD to powodzenia.

Dla mnie hard się kończy na x10

Już poprawiam.

No i jak dla ciebie epiki 1/2 to hard, spotykałem się gdzie było więcej epików, a serwer był hard.

Kolejna sprawa, znam serwer na którym ulepszaczy do +6 nie ma, a ostry hard jest.

Jak napisałem poniżej,serwer musi choarz 4 punkty w 75procentach spełniać.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Popieram wypowiedź Bambosa, poza tym to, że na serwerze znajduje się wiele epików nie oznacza, że taki serwer można nazwać 4funem czy mediumem.

sygnaturac.png
Opublikowano

Powinieneś uwzględnić też to na jakim lvl można zdobyć dane ulepszacze / itemki

Jeśli serwer jest HARD a perły i inne ulepszacze możemy zdobyć już na 10 lvlu to serwer podchodzi pod medium.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Dla mnie poradnik bezsensu i zbedny. Najpierw te "dzieci neo" naucz odrozniac mnoznik expa <np x10> od procentów expa <np 200%> ... Bo juz tu sie gubia, wiec jak maja Twoj poradnik zrozumiec? :D

Jak dla mnie kosz... zbedny poradnik i tye.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Według mnie nigdy do końca nie będzie pewności 100% czy coś jest hardem, mediumem czy easy lub 4funem... Robienie takich tutów jest totalnie zbędne.. Ponieważ każdy ma swój gust etc.

Opublikowano

Fajny tutorial przyda mi się jak będę robił serwer ładnie to wszystko opisane :) Like dla ciebie pozdrawiam rób więcej takich poradników.

Ps: Moha15 nie baw się w moderatora.. bo raport poleci.

image.png

Opublikowano

W sumie to dobra praca ale + nie bd bo znam sie troche ;d

Jeśli się znasz to co jest źle zrobione?Proszę wszystkich,jeśli jest coś źle zrobione to poprawie,więc pisać.

Fajny tutorial przyda mi się jak będę robił serwer ładnie to wszystko opisane :) Like dla ciebie pozdrawiam rób więcej takich poradników.

Dziękuję.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

a od 10x do 50x co jest? Chujowy ten twój tut

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Twoja ortografia jest. . . Co tu napisac... Więcej się ucz jak możesz a jeżeli jesteś dyslektykiem to do słownika ( ogólnie do niego zaglądaj jak nie wiesz jak się pisze wyraz )

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

nie przydatne przecież niekażdy hard ma staty 50x raty

Nick w grze :Akail/BuLu

Nick:Akail

Klasa:Warrior

LvL:57 rośnie z dnia na dzień

Opublikowano

a od 10x do 50x co jest? Chujowy ten twój tut

Zrobisz leprzy?Dlatego tam nic nie ma,ponieważ nie ma żadnego mediuma z 10x w stosunku do PL,a poprawiłem to na rzecz Bambosa

Twoja ortografia jest. . . Co tu napisac... Więcej się ucz jak możesz a jeżeli jesteś dyslektykiem to do słownika ( ogólnie do niego zaglądaj jak nie wiesz jak się pisze wyraz )

Gdzie tu popełniłem błąd?Wgl prosiłem o komentarze w sprawie tematu,a nie ortografii.

>>>Zapraszam grafików<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...