Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyatnie] Co sie stao z Kopenkiem ? ;(

blazej660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oco ci wogóle chodzi? coto kopenek?

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

a boxy działa?

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

Kbot też nie działa. Nic nie zdziałamy trzeba czekać :)

@Up ja to mam szczęście wiecie dlaczego nie działa? bo jabber off może dlatego :) mi śmiga ładnie kbot od 4 h

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

a boxy działa?

Ty wgl wiesz o co chodzi ? Kbot CC jest naprawiane dlatego programy K nie działają, mam nadzieję, że zrobią w końcu płatnego KOS`a. A i to nie jest aktualizacja bo cały czas jest klient 6.6.2.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Cytat pochodzi od jednego z deweloperów PBDO, z oficjalnego forum ;)

Now I'm not sure how public I want to make this at the moment, but I've had a tip off, followed by some pretty hard evidence that KBot are planning to attack (DDoS) our authservers over the next month, I've also seen sourcecode and network traffic that lead me to believe that all KBot clients now contain DDoS code, which means with one command every single KBot client can be told to spam our servers. I'm putting this here so I can stress the fact that I am discussing with the rest of the team with what to do!

Może to własnie dlatego są te wszystkie "aktualizacje" ;)

Pozdrawiam, Katarzyna

Opublikowano

Sama witryna jabber.org nie działa, ani ich serwery.

A licencje kbota są o nią oparte, więc będą musieli chyba zmienić

system cały sprawdzania licencji.

Mi tam PEDO śmiga juz 15 h.

Gadamy o KOS i KBot, nie PBDO.

@@ EDIT @@

August 22, 2012: Recently, the jabber.org IM service has been subject to massive denial of service attacks related to abusive use of jabber.org accounts by "customers" of KBot, a program for cheating at the DarkOrbit game. Therefore, we have temporarily disabled new account registration at jabber.org to avoid further attacks. We will enable new account registration again once we have dealt with the underlying problem, and will announce further changes through our usual methods. Until then, you can create an account at any other public XMPP service. We apologize for any inconvenience.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...