Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Mapa - Little Islands Survival by umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

newek teraz patrze to nie ma to jak nabijać sobie w pierwszym lepszym temacie posty teraz jak patrzyłem to było chyba 10 odpowiedzi od ciebie w tematach z mapami

@topic

Mapa bardzo ciekawa właśnie dzisiaj grałem na niej i już mam domek

Opublikowano

na mapie gra się bardzo przyjemnie już zdążyłem zrobić portal do endu i pare innych bajerów takich jak farma owiec i expiarka ale nie wiem gdzie mam szukać 3 pereł do aktywacji portalu do endu bo mam już 9 a pozostałych 3 nie moge zdobyć

Opublikowano

na mapie gra się bardzo przyjemnie już zdążyłem zrobić portal do endu i pare innych bajerów takich jak farma owiec i expiarka ale nie wiem gdzie mam szukać 3 pereł do aktywacji portalu do endu bo mam już 9 a pozostałych 3 nie moge zdobyć

Tak z ciekawości, dalbys kilka screenow? Jestem bardzo ciekaw jak ci wyszło ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

otóż nie wiem jak mam odpalić potal do endu bo jak sie go tworzy to nic to nie daje a jest misja by przynieść z endu kamień kresu

Gdzie odpaliłeś portal? Jak na wyspie Endowej logiczne że się nie stworzy :p

Jeśli gdzie indziej- no trudno, pomiń ten punkt portal zrobiony przez użytkownika- a nie wygenerowany automatycznie w twierdzy- raz chce działać a raz nie. Mi raz się odpalił kiedy testowałem mapę, innym razem nie... i nie da się tego poprawić :/

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

portal jest zrobiony w mojej "piwnicy" i jak widać na zdjęciu i jest wszystko jak trzeba tylko że on się właśnie nie chce odpalić :(

no trudno zostawie tak jak jest albo z gamemoda odpale ;)

Opublikowano

screnny są z mojego gameplay'a a nie od autora a poza tym nie gram długo na tej mapie to raz a dwa gram na serverze z modami więc więcej czasu poświęcam tam

Opublikowano

Screeny nie zachęcają ;p, ale mapka nawet fajna

Najbardziej jestem dumny z wypsy podniebnej, daj znać jak dojdziesz ;)

Opublikowano

podniebnej? a jak sie do niej dostać? :P

Jest taka wyspa, bardzo daleko, z portalem z obsydianu (ostatni screen). Jak wskoczysz do dziury portal przeniesie cię na podniebną wyspę :)

Opublikowano

Widać ją w oddali na prawo od endowej obsydian i kwiatki

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Uwaga! Wielki refresh! Dodano skany :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...