Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Internet Download Manager

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, sciagnalem IDM na poczatku wszystko poprawnie sciagalo, lecz teraz jak chce sciagnac clienta jakiegos servera to nie sciaga mi paczki tylko sciaga mi HTML strone i zapisuje tylko stro do downloadu. Niech ktos wytlmaczy jak to zmienic i gdzie a to jedyny program ktory powieksza mi predkosc pobierania o 3 MB :D. Prosze o pomoc

Jesli zly dzial to prosze modka o przeniesienie :)

Opublikowano

Nie wszystkie strony obsługują jakieś managery pobierania. Więc zamiast pliku pobiera Ci jakiś mały syfek. Wykup premium na tym serwisie to zauważysz że będzie już normalnie ściągać.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

to nie o to chodzi, wiesz jak wyglada zapisany plik strony HTML? chyba nie jest to ikona na pulpicie z dana przeglodarka i otwierajac ten plik automatycznie przenosi cie do danej strony... Na poczatku po zainstalowaniu normalnie mi sciaga pliki rar/7z bo tylko takie sciagam a potem mi sciaga same strony html, w opcjach sie zmienia to jakos tylko nie wiem jak, i dlatego pisze temat z pomoca

Opublikowano

Tak wiem o co Ci chodzi. Tego w opcjach nie zmienisz. Masz premium - możesz ściągać. Ale skoro tak uważasz to dalej się męcz i szukaj tej opcji, która nie istnieje.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

@UP2 nie mozna bylo tak od razu powiedziec? ze nie ma takiej opcji i musialbym wykupic premium? Wyzej mi tylko powiedziales ze moge wykupic premium a nie musze....

napewno jest jakies obejscie od premium :) tylko na tym forum ten program nie zaistnial

Opublikowano

A jeszcze mam 1 pytanie co do programu, zainstaluje na nowo program i chce sciagnac paczek rar klikam " dodaj URL--->wklejam strone---> ok i tam po prawej stronie powinienna mi sie pokazac ikona winrara i w kategori powinno byc zaznaczone skompresowane lecz mi pisze ogole, to a zmieniam na skomresowane ale i tak mi sciaga strone HTML, jesli wie ktos jak to zmienic aby sciagalo mi paczki rar a nie HTML to prosze o podpowiedz

Opublikowano

Zsynchronizuj idm z przeglądarką, wtedy program powinien przejmować każde pobieranie, nie będziesz musiał wklejać żadnego linku.

dapng_nwhxwwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...