Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

{pytanie} RDTBOT i czesci ultra

xtray5050

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dlaczego gdy uzylem bota na diaxy(przed update zeby nie bylo) i wpisalem przykladowo 350 dni to dodalo mi tylko kase i lvl, a zadnych czesci ultra nie dostalem?

Cos zle zrobilem czy mam poprostu pecha?

Opublikowano

Niemożliwe, przy takiej serii dni jest niemożliwe żebyś nie dostał części. Wejdz w Kryjówke>Tuning>Osiągi Wejdz w magazyn i tam będziesz miał części ;)

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

To spróbuj dziś wyczyścić cały magazyn. A jutro (bez resetowania serii dni) powtórz wszystko z cheatem na diamenty ;)

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Nowa wersja RTD-BOTA jeszcze nie wyszła, i po za tym nie działa w nim już treasure hack, więc nie dziw się jeśli nie masz części. No chyba że działa bez względu na Treasure Hack, jeśli Ci nalicza dni a masz tylko kase to znaczy że możesz mieć zapchany magazyn i żadnych już nie przyjmuje, w każdym bądź razie lepiej poczekać na aktualizacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...