Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stacja dysków się nie wysuwa.

Okrasa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Problem polega na nie wysuwaniu sie stacji dysków.Próbowałem metody ze spinaczem,stacja się wysuwała ale i tak nie czytała płyt.

Od pewnego czasu domyślam się,że jest to spowodowane złym wyłączaniem kompa przez mojego brata.Wyłancza on kompa poprzez naciśniecie pewnego guzika na zasilaczu.

No i w tym momencie proszę was o pomoc.Kupiłem ostatnio 6 nowych gier i chce czym prędzej zagrać. :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Masz ferelny napęd, mało prawdopodobne, że nie da się spinaczem. Jeśli nie działa na spinacz, oddaj go na gwarancje, jeśli nie ma gwarancji to zakup nowy, groszowe sprawy.

Jeśli twój brat będzie dalej wyłączał kompa przez przycisk z zasilacza może to strasznie pogorszyć pracę całego systemu.

Opublikowano

kup nowy nic innego nie możesz zrobić jeżeli nie działa ze spinaczem... a tak jak g00d pisał jak on będzie wyłączał guzkiem to długo se nie pograsz w żadne gry :X ja sam tak kiedys robolem i cały system poszedł się je****. wiec powiedz mu po prostu zęby nie wyłączał guzkiem na zasilaczu jeśli chce mieć nadal kompa. btw: ile on ma lat ze nie wie ze się tak nie wyłącza.I co go zbawi te 10 sec zęby kliknąć na pasek startu i kliknąć wyłącz :X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...