Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Hymnnn, rozmyślanie nad stworzeniem bota ;(

zapiekany147

Bot do tibi  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy tworzy? bota ?

• Tak
      50
    • Nie
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się trochę zna na tibi to nie ma problemu, żeby to szybko zrobić. Czemu uważasz, że nie skorzysta z nomada?? Tibia cast z też korzysta z pobierania danych z pamięci, a jeszcze nikt za to bana nie dostał. Co do języka to nie najlepszy wybór napotkasz wiele problemów ale się da to zrobić. Z tym oknem na wierzchu to da się to na pewno obejść. Jak chcesz to napisz może ci coś pomogę ale jeszcze nie wiem.

dobryrycerz3.png
Opublikowano
Jak się trochę zna na tibi to nie ma problemu, żeby to szybko zrobić. Czemu uważasz, że nie skorzysta z nomada?? Tibia cast z też korzysta z pobierania danych z pamięci, a jeszcze nikt za to bana nie dostał. Co do języka to nie najlepszy wybór napotkasz wiele problemów ale się da to zrobić. Z tym oknem na wierzchu to da się to na pewno obejść. Jak chcesz to napisz może ci coś pomogę ale jeszcze nie wiem.

Jak ma być pod wszystkie wersje Tibi to nie może być nomada bo jak aktualizował by adresy ?

Pomyśl trochę.

Pomocnik
Opublikowano

żałosny jesteś. jak chcesz zrobić bota w tak nisko-wydajnym, jednowątkowym, ultra-wysokiego poziomu języku? Na timerach? hahahahahahaha

Autoupdate adresów nie zrobisz na pewno, bo nawet w c++ jest to nie lada sztuka.

"odrazu po upade", "działa na wszystkich systemach" ktoś tu Au3 z javą pomylił. AutoIt ledwie działa na windows xp-7, często na xp, nie mówiąc już o niższych brakuje bibliotek lub nie ma wcale.

Osobiście w ciemno mogę powiedzieć że wszystko jasne. W mojej ocenie jesteś dzieciakiem który ma problemy nie z "lootingiem" a z keylootingiem. Nawet niewykrywalnego wysylania na serwer nie zrobisz bo na to też trzeba mieć sposób. Zwykłe smtp ci spyware doctor wyśledzi na luzie.

@ktoś up kto pisał o tibiacast

co ty możesz wiedzieć o tibiacast i jak on działa?

dla twojej wiedzy to czyta on po prostu pakiety i odtwarza w odpowiednim czasie... cała technologia

PS: Jestem głównym programistą Trainbota więc wiem co mówie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...