Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Cała prawda o FuBu-Oczami innego GM

KasaYouTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

brawo! w koncu ktos ze mna tepic FiuCia !!

EDIT:

przesluchalem tego gowna prawie do konca i powiem ze jakbym z nim ku*wa na zywo siedzial to takiego strzala bym mu za*ebal ze by sie zlamal ... no notmalnie odsluchajcie to od 4:00 do 4:30

TAK FiuCiu w koncu sam powiedziales jakim jestes

Wykiwał mnie jak miecia i najgorszą szmatę

Tyle na temat ode mnie na temat fiucia :)

CLICK

34509146887638541386.png

Opublikowano

dobra dobre! coraz większa komedia się z tego robi.

w sumie to Isamu dobrze gada.

ALE

wydaje mi się że fubu chciał powiedzieć, że on te itemy odzyskuje tzn pisze do złodzieja i mówi mu żeby oddał ten item. <tak sądzę> :P

isamu co 2 słowo kufa. xD

Opublikowano

Gdyby był normalny to by zrobił vloga . Ale widocznie jest NIENORMALNY i boi się pokazać swoją twarz.... Albo boi sie tego ze wiara by go na ulicy poznawała i by dostawał po łbie codziennie , aż doszło by do tego , ze nie mogl by wychodzic z domu ( co z pewnoscia robi rzadko ) ....

Chcę , by stare czasy Metin2 wróciły ...  :(

Opublikowano
Gdyby był normalny to by zrobił vloga . Ale widocznie jest NIENORMALNY i boi się pokazać swoją twarz.... Albo boi sie tego ze wiara by go na ulicy poznawała i by dostawał po łbie codziennie , aż doszło by do tego , ze nie mogl by wychodzic z domu ( co z pewnoscia robi rzadko ) ....

borze, ale ty jestes daunem ;_; fubu wychodzi na dwur bo przeciez ma swoja firme, co zarabia durzo pieniendzy bo ma on wlasna linie ubrań np: muj tata ma bluze z napisem " FuBu " i co na to powiesz daunie walony w jajo ;_;

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

@up to nie jest nic pozwiazane z Fubu xD

Co do topicu to troszke mi zal isamu jak i fubu na chuj on sie wypowiada o nim jak nic o nim nie wie? Isamu zajmuj sie ravia i wypad [nie bronie fubu ]

Tylko nie przyjedz z ekipa

85003893705543525650.png

Opublikowano

Szczerze to cała ta sytuacja mnie bawi... Nie wiem po co Isamu komentuje filmiki FuBu. Jedyny sens jaki w tym widzę to ściąganie graczy z Balmory na Ravie co jest dla mnie śmieszne. :)

A komentarze typu:

Pokazują tylko jak osoby wypowiadające się na tym forum mają niskie IQ. Nie chce zrobić vloga to nie robi prosta sprawa tylko zwykły idiota jest w stanie się do tego przyczepić...

Tak samo sprawa z wyglądem itp. Powiem szczerze, że chuj mnie obchodzi jak wygląda FuBu bo nie mam zamiaru się z nim umawiać itp. Aha i odpierdolcie się od ludzi jeżdżących na wózkach to nie są śmieszne sprawy, a pisanie o nich w taki sposób jest moim zdaniem żałosne i pokazuje brak dojrzałości.

Ps. FuBu nie jest moim królem... -.-

Opublikowano

Kurcze usunął oryginał. O co w nim było. I co wgl chodzi z tym wóżkiem. Isamu po części ma rację.

wipek.pl

Opublikowano

Szczerze to cała ta sytuacja mnie bawi... Nie wiem po co Isamu komentuje filmiki FuBu. Jedyny sens jaki w tym widzę to ściąganie graczy z Balmory na Ravie co jest dla mnie śmieszne. :)

A komentarze typu:

Pokazują tylko jak osoby wypowiadające się na tym forum mają niskie IQ. Nie chce zrobić vloga to nie robi prosta sprawa tylko zwykły idiota jest w stanie się do tego przyczepić...

Tak samo sprawa z wyglądem itp. Powiem szczerze, że chuj mnie obchodzi jak wygląda FuBu bo nie mam zamiaru się z nim umawiać itp. Aha i odpierdolcie się od ludzi jeżdżących na wózkach to nie są śmieszne sprawy, a pisanie o nich w taki sposób jest moim zdaniem żałosne i pokazuje brak dojrzałości.

Ps. FuBu nie jest moim królem... -.-

To że IsAmU jest GM'em gdzie indziej dyskwalifikuje go do komentowania innych serwerów >.>

To co mówił było żałosne i prawie się z tego zlałem ze śmiechu, a ty pier*olisz że my potrzebujemy graczy z Balmory.

Mamy po około 700 - 1000 graczy online, więc po kij MY mielibyśmy się niby przyczepiać do Balmory :D

Np. z kilkoma serwerami: Ri****el, Dr***or i kilkoma innymi żyjemy dobrze chodź są hardami, bo po prostu są wporzo ziomy, a FuBu odpier*ala taką szopkę że trzeba uświadomić to graczom, z Balmorą jest taka sytuacja jak z SuperNiebo więc zasługują w pełni na Hejt ;>

Btw. Temat znalazłem przez Google'a.

Pozdrawiam!

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

To że IsAmU jest GM'em gdzie indziej dyskwalifikuje go do komentowania innych serwerów >.>

To co mówił było żałosne i prawie się z tego zlałem ze śmiechu, a ty pier*olisz że my potrzebujemy graczy z Balmory.

Moim zdaniem tak dyskfalifikuje go w komentowaniu serwerów na których dzieje się źle i dobijanie ich... Dla mnie to był jasny znak, że FuBu to frajer, jebać Balmore chodźcie na Ravie, a ciesz się, że dzięki Isamu masz tych graczy bo gdyby nie on to znowu było by pewnie ciężko.. ;s

Opublikowano

Moim zdaniem tak dyskfalifikuje go w komentowaniu serwerów na których dzieje się źle... Dla mnie to był jasny znak, że FuBu to frajer, jebać Balmore chodźcie na Ravie, a ciesz się, że dzięki Isamu masz tych graczy bo gdyby nie on to znowu było by pewnie ciężko.. ;s

Spójrz prawdzie w Oczy - Na Nawie grało 600 graczy, a odeszli głównie przez zmianę systemu kulek, Ravie miałem robić z tobą ale się rozmyśliłeś z wiesz jakich powodów, i IsAmU chciał dojść do Teamu, on nie jest jak FuBu żywą reklamą, IsAmU zajmuje się grą doskonale, często pomaga mi w pracach na serwerze, w sprawach to coś dodać, to edytować itd. - Więc nie mów że graczy mam dzięki IsAmU ;s

On wnosi dużo do serwera. Na Ravii gra teraz 700 - 1000 Os.

Zyski mamy na pół.. więc czy jest te 100 - 400 graczy więcej, to nie robi też żadnej różnicy (nie zależy mi na kasie, ale piszę już jeśli chodzi o wszystkie sprawy ogółem) ponieważ Zyski mamy na pół ;)

Więc nie mów głupot Quori!! :P

Opublikowano

borze, ale ty jestes daunem ;_; fubu wychodzi na dwur bo przeciez ma swoja firme, co zarabia durzo pieniendzy bo ma on wlasna linie ubrań np: muj tata ma bluze z napisem " FuBu " i co na to powiesz daunie walony w jajo ;_;

hahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahah ortografia hahaah ale to że on ma linie ubrań to dopiero dojebałeś!!

Rep

Opublikowano

Spójrz prawdzie w Oczy - Na Nawie grało 600 graczy, a odeszli głównie przez zmianę systemu kulek, Ravie miałem robić z tobą ale się rozmyśliłeś z wiesz jakich powodów, i IsAmU chciał dojść do Teamu, on nie jest jak FuBu żywą reklamą, IsAmU zajmuje się grą doskonale, często pomaga mi w pracach na serwerze, w sprawach to coś dodać, to edytować itd. - Więc nie mów że graczy mam dzięki IsAmU ;s

On wnosi dużo do serwera. Na Ravii gra teraz 700 - 1000 Os.

Zyski mamy na pół.. więc czy jest te 100 - 400 graczy więcej, to nie robi też żadnej różnicy (nie zależy mi na kasie, ale piszę już jeśli chodzi o wszystkie sprawy ogółem) ponieważ Zyski mamy na pół ;)

Więc nie mów głupot Quori!! :P

Na stałe na nawie grało około 100 osób +/- i o ile pamiętam kulki były od początku. Wydaje mi się, że szacunku do drugiej osoby "tobie" powinno być napisane z wielkiej/dużej litery. Mniejsza z tym. Nie mówiłem, że Isamu jest bierny jak FuBu jednak powiedzmy sobie szczerze, że gdyby nie on serio nie było by takiej ilości graczy. W zyski nie wchodzę bo jest to wasza prywatna sprawa.

Opublikowano

Na stałe na nawie grało około 100 osób +/- i o ile pamiętam kulki były od początku. Wydaje mi się, że szacunku do drugiej osoby "tobie" powinno być napisane z wielkiej/dużej litery. Mniejsza z tym. Nie mówiłem, że Isamu jest bierny jak FuBu jednak powiedzmy sobie szczerze, że gdyby nie on serio nie było by takiej ilości graczy. W zyski nie wchodzę bo jest to wasza prywatna sprawa.

Nieee.. co ciebie pogięło? poczytaj starą prezentację na tym forum.

Dopiero pod koniec serwera, tak może ostatni miesiąc zostało 100 i pisałem że przez ZMIANĘ SYSTEMU ULEPSZANIA KULEK, że leciały po 1 szt. i ludzie się namęczyli, a potem chcieli zmianę na drop po 8 kulek i reszta była oburzona i z 600 zostało 100.

Przekręcasz Fakty, 100 Graczy to ja miałem może na Neverii xD

Już na Wyraju grało około 300 osób.

Z każdym nowym serwerem było coraz więcej bo ludzie wiedzieli że trzymam serwery do końca zabawy/do końca graczy ;P

Opublikowano

Nieee.. co ciebie pogięło? poczytaj starą prezentację na tym forum.

Dopiero pod koniec serwera, tak może ostatni miesiąc zostało 100 i pisałem że przez ZMIANĘ SYSTEMU ULEPSZANIA KULEK, że leciały po 1 szt. i ludzie się namęczyli, a potem chcieli zmianę na drop po 8 kulek i reszta była oburzona i z 600 zostało 100.

Przekręcasz Fakty, 100 Graczy to ja miałem może na Neverii xD

Już na Wyraju grało około 300 osób.

Z każdym nowym serwerem było coraz więcej bo ludzie wiedzieli że trzymam serwery do końca zabawy/do końca graczy ;P

Mam co robić, a nie czytać spam. Pamiętam dobrze jak było bo zaczynałem grę na Twoim serwerze jak i w późniejszym czasie miałem z nim chwilowy kontakt. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...