Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Cała prawda o FuBu-Oczami innego GM

KasaYouTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jezu lódzie ogarnijcie sie bo nienawiesc muwi pzez was ! zamaist sie pogodziz i byc przyjaciulmi to sie obrazacie ;_; a i pozdro dla tego co muwil ze fubu na wuzku jezdzi bo przeciez kto sprzedal bluze mojemu tacie i co cwaniaczki?! szach i mat ;_;

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

jezu lódzie ogarnijcie sie bo nienawiesc muwi pzez was ! zamaist sie pogodziz i byc przyjaciulmi to sie obrazacie ;_; a i pozdro dla tego co muwil ze fubu na wuzku jezdzi bo przeciez kto sprzedal bluze mojemu tacie i co cwaniaczki?! szach i mat ;_;

hahahhahahhhh pisz dalej!

btw. zgadzam się z Quori

Opublikowano

Kolego,z Twojej wypowiedzi wyczytałem 21 błędów ortograficznych(W tym polskie znaki) oraz stek bzdur na temat bluz który robi z Ciebie naprawdę pośmiewisko.To co robi FuBu,Weles czy isamu nie powinno przynajmniej 60% ludu który słucha i czyta to,interesować.Co z tego że FuBu wbił lv? Byli ludzie którzy magiczny 99Lv wbili wcześniej przed nim.On po prostu wiedział jak się zareklamować.Do nikogo z osób w/w nie miałem nic i mieć nie będę iż są to osoby dość inteligentne,no może FuBu troszkę mniej bo robi z Siebie poważne pośmiewisko na oczach całej ludności grającej w Metina i nie tylko.A co do bluz,produkowali je przynajmniej 10lat zanim kolega "FuBu" zaistniał w świecie Metina(Metina wtedy jeszcze nie było) "Szach i Mat ;_;" ...

nanicz.png

Opublikowano

hahah jakie blendy ortograficzne numsie ;_; mam 21 lat mieszkam w niemczech, i nie wiem jak sie pisze u was wy polaczki ha ha jerzdze sportowym bmw 256 wiecej wart od twojego rzycia ;//// fubu to spoko gosc wbi c99 i pomagac ludzią jak np: sprzedawanie bluz z jego autografem to jest cos ! wedłóg mnie fubu powinien zostac uniewiniony kto sie zgadzaz B) B) ?

edit 666 post :O

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

FuBu po prostu potrafi dobrze manipulować ludźmi a ze jego kanał głównie oglądają 10-15 lat to w to uwierzą

Opublikowano

hahah jakie blendy ortograficzne numsie ;_; mam 21 lat mieszkam w niemczech, i nie wiem jak sie pisze u was wy polaczki ha ha jerzdze sportowym bmw 256 wiecej wart od twojego rzycia ;//// fubu to spoko gosc wbi c99 i pomagac ludzią jak np: sprzedawanie bluz z jego autografem to jest cos ! wedłóg mnie fubu powinien zostac uniewiniony kto sie zgadzaz B) B) ?

edit 666 post :O

Bój się szatan Cię dorwie za tak chujowe posty... a sorry nie ma szatana, boga i innych wymysłów...

FuBu po prostu potrafi dobrze manipulować ludźmi a ze jego kanał głównie oglądają 10-15 lat to w to uwierzą

Nie sądzę, że umie manipulować ludźmi tylko po prostu 50% osób przeglądających yt to zwykli debile. O czym świadczy sprawa z Fubu jak i wcześniej np. z Rockiem i jego zarobkami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...