Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] FuBu-Sprostowanie(Dyskusja)

KasaYouTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ten dział.

Z tym to do media :>

Co do tematu.

Ja tam do FuBu nigdy nic nie miałem. Już bardziej FuBu wierzę niż tym co rzucają się na niego...

Opublikowano

13:24 ''Jakiś baran jeździ na wózku'' :)

Cóż sam nie wiem co sądzić o filmie, ale według mnie lepsze dać bryłka tam 10 czy 100kk niż eq z navi :D

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Własnie to działa na tej zasadzie że GA/GM pomoże jednemu "Noobkowi" ten leci z tym na forum i Ci którzy czują się zazdrośni zaczynają w to wierzyć i przekazują to innym debilom...

Myśle że jednak mówi prawde bo hejterów przybywa.

Co do tych yang to chyba lepiej kupić od administracji bo są to pewne yangi niż od kogoś kogo się niezna.

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Powiem tak.

Sam byłem w to zamieszany okradli mnie napisałem do support żeby sprawdzili czy to nie kolego o nic nie prosiłem nawet.

FuBu dał mi bryłki w grze ja głupi zrobiłem ss'a i poleciałem z nim na mpc...

http://www.mpcforum.pl/topic/596357-ssfubu-i-jego-dobre-sercex/

Teraz te ss'y latają po necie i są pisane o nich głupoty że ktoś to kupił za zl itp.

Ja wiem zrobiłem zle ale każdy popełnia błędy.

Wiec jeśli widzisz gdzieś te ss'y to wiedz że prawda jest taka że mi to dał jako rekompensatę

to są te ss'y

oddz.jpg

A tutaj dowód że to były moje ss i że mowie prawde...

kjzg.jpg

Wiec jeśli zobaczycie te ss nie wierzcie co ludzie o nich piszą

bo prawda jest tylko jedna

Wiec teraz jak mam okazje chciałem przeprosić team balmory.

Jeszcze co do sellania yang nie popieram bo to zwiększa inflacje no ale co zrobić

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

czy w do niego tak macie wgl? nie dość ze gość robi filmiki dla wasz wydaje kasę dla was robi server dla wasz pomaga wam to wy go jeszcze tylko hejtuje cie

Opublikowano

czy w do niego tak macie wgl? nie dość ze gość robi filmiki dla wasz wydaje kasę dla was robi server dla wasz pomaga wam to wy go jeszcze tylko hejtuje cie

A ty taki baran w wszystko wierzysz co mówi w filmach. Kurwa albo itemki które są skradzione trafiają do GM Fubu normalnie was w chuja robi ten idiota. Niech na wózku do Wisły ten idiota zjedzie i się utopi.

xxx

Opublikowano

Dopiero co zauwazylem ta sprawe, moze i jest niewinny a moze i jest winny, przyslowie ktos na marne nie wymyslil "winny sie tlumaczy". Gdzies tam w filmiku mowi " Po mnie to wszystko splywa" gdyby tak naprawde wszystko po nim splywalo to by zlał na to z gory na dol i ten filmik by nie powstal

@Down co racja to racja, ale z tym eq to mnie rozsmieszylo

Opublikowano

Fubu Rozdaje tera Ucieka od prawdy i kłamie Jak można stracić eq i do GA Wraca te eq hah.,.tylko naiwne dzieci na to się nabiorą Przyznać sie nie umie tylko kłamie (facet bez jaj)

Opublikowano

A ty taki baran w wszystko wierzysz co mówi w filmach. Kurwa albo itemki które są skradzione trafiają do GM Fubu normalnie was w chuja robi ten idiota. Niech na wózku do Wisły ten idiota zjedzie i się utopi.

nie wierze ;X ale kiedyś jak jeszcze tego severa nie było ( wiem ze napisałem sever) to jescze w tedy nie kłamał ;X ja i tak nie wierze ze to jak mówisz ze to trafia w eq to nie jest 2020 ze tutaj są takie możliwości o_O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...