Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Opłaca sie kupować KW-2 do zarobków?

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na tier 6, to dobrze zarabia, ale na kompani nie jest tak dobrze.

Z dosyłaczem, wentylacją i towarzyszami broni przeładowuje coś koło 20sec ( na troll gunie )

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@up

ale to cios w graczy którzy nie używają premium. KV dobrze zarabiał.

Moje pytanko. Chce moją załogę z is7 wstawić na kw1/kw2 aby wbić sobie 2 perki. Który lepiej zarabia ponieważ w trakcie wbijania załogi czołg będzie robił także za money makera

Opublikowano

Ja bym Ci polecil kw-2. Z gold ammo lub he jest zabawa.

Na IS-7 perkow nie masz? Za wolnego expa go zrobiles czy co?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Wiem. Dlatego chce perka na money makerze nabijać aby łączyć wbijanie z zarabianiem. Na starym KW mam ponad 600 bitew. Niestety teraz nie jestem pewien. Chyba KW1 bo tańszy trochę. Bogaty to ja nie jestem ):

Opublikowano

@up.

Mam t25 na którego wydałem golda który kiedyś w gazecie "gry komputery świat" był. Mam zamiar nie wydawć na tą gre żadnej kasy a nie mam golda. Ale teraz chyba tą regułę złamie i kupie dicker maxa.

Opublikowano

Dicker ma kopa ale za czesto go do 8 tierow wrzuca bo na swoim T34 widze. Ja bym ci radzil teraz Typka59 z promocji kupic.

Opublikowano

Dicker jest podobno fajny ale martwi mnie że stugiem jeździć nie lubiłem (znaczy nie umiałem). Ale to było dawno temu i się nie mogę doczekać.

PS. ja polecam zbieranie jabłek. Ja chodząc po drzewach przez cały dzień 70 zł uzbierałem. Na truskawkach ok 40 zł bym zarobił. Niestety potrzebowali na dniówkę więc przez całe wakacje dorobiłem 70 dyszek ):

Opublikowano

KW-2 opłaca się jak cholera

ja na swoim drzewku badawczym mam w nim 14 tysięcy doświadczenia ale żałuje bo go teraz sprzedałem :(

Opublikowano

IMO - Czołg świetny do zarobków. W moim wypadku średnio na bitwę, czystego zarobku, przywożę 15k. Mało tego, podczas zdobywania $$, grindujemy S51.

Ta maszyna jest dosyć powolna, więc nasz pozycja w tym czołgu, jest raczej defensywna. Pod wodzami doświadczonego czołgisty, można go świetnie wykątować i każdą bitwę kończyć z zestawem HP.

Opublikowano

Ja na starym KW ze 107 sadziłem bo za trollem nie przepadałem (jak byłeś top to troll ssie). Pamiętam że często robiłem plutek z 10 tierem i napierdzielałem trolem w tyłki X i IX tierów (:

Opublikowano

Ja na starym KW ze 107 sadziłem bo za trollem nie przepadałem (jak byłeś top to troll ssie). Pamiętam że często robiłem plutek z 10 tierem i napierdzielałem trolem w tyłki X i IX tierów (:

Dobrze ze skasowali ten czolg i przerobili na dwa bo mnie denerwowal. Teraz i tak są pro

Opublikowano

Wydajesz kase na gre? Jeżeli nie to nie powinien cie denerwować bo zarabiał tak jak teraz V tier premium. Mnie denerwował tylko jak przeciwko niemu ;) Siedząc za steram i będąc top tankiem czułem się jak na strzelnicy z ruchomymi celami B)

Opublikowano

W tamtych czasach dopiero zaczynalem gre gdy mnie do niego wrzucalo. Potem juz nie gralem bitw gdzie on byl bo mialem wyzsze tiery.

Opublikowano

Ja nim na IS3 zbierałem, na hummela (który stoi w garażu bez załogi, do dziś nim ani razu nie zagrałem...), ogólnie ponad coś koło 500-700 bitew na nim mam. Żałuj że nie miałeś okazji mu się dłużej przyjrzeć. On był mniej więcej tak jak był wpuścił e100 do bitwy VII-VIII tierów :D

Opublikowano

Potwierdzam, KW był zajebisty zwłaszcza z troll gunem. Nie raz widziałem jak przeciwnik widząc kw pisał " ooo fuck!". Czołg nie do zdarcia zwłaszcza jak miał wsparcie medów. Ja osobiście kw z trollgunem miałem okazje zagrać tylko 2 tyg. Tera jak gram zwykłym kw-1 to do tych drużyn co mnie wrzuca to nie wyobrażam sb kw-2 xD. Kiedyś to też troll gun ZAWSZE strzelał w okolicach środka celownika, nigdy po obrzeżach, więc jak celowałem np. w silnik to czołg dostawał w gąski, gdzie ja stałem na końcu mapy.

Po aktualizacji kw-2 też jest spoko. nie zapomnę widoku ja wziąłem na strzała wrogie kw-2, aż za głowę się złapałem i pomyśleć, że wrogie kw-2 do mnie celowało i to ja mogłem polecieć :) Mój best w kredkach to był właśnie kw-2 i na czysto wyszedłem jakieś 35k, gdzie ja za bardzo grać nie umiem :) Widziałem też SS gdzie koleś wyszedł na czysto 42k :)

ja na swoim drzewku badawczym mam w nim 14 tysięcy doświadczenia ale żałuje bo go teraz sprzedałem

12k expa? co tak mało, ja na swoim mam 35k expa i wciąż twardo zbieram na arte :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...