Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArexMT2 [PL][Hamachi]

Reax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie

Aha, i wiadomość do chłopaków wyżej. Panowie mi to wisi czy ktoś będzie grał czy nie. serwer postawiłem żeby grać ze znajomymi a otwarłem dla chętnych i godzin nie dałem bo różnie na kompie siedzę a nie jestem no-live`m ze mule na kompie. Jak ktoś będzie chciał to niech wejdzie ja nie zabronię ale nie życzę sobie takiego typu komentarze jak te pierwsze. Bo ja nie zmuszam nikogo do gry.

Opublikowano

Lipa... Na serverze Medium. Hamachi to ci nikt nie pogra...

A te godz otwarcia to już wgl..."Zależy" Czyli jakie ?

Jeszcze do tego zwykle gotowce RyKoX'a v2...

sygna1q.jpg

Opublikowano

to nie rykox idioto ...to są jakieś pliki z ***y nigdy ich nie widzialem a na serwerze nie zagram bo od expa mam dedyki i nawet lepsze raty maja niz to scierwo

Opublikowano

do reszty bando idiotów to nie raykox znawcy jeb... tak sie kur.. znacie.... umiecie tylko krytykować a w tym co pisaliście niema cienia prawny. godzi nie podałem bo otwieram rano zamykam w nocy więc jak ci godzine podam zjeb..e wiec drógi raz pierw wejdz i zagraj a potem ch..u krytykuj.Ku..y gówno sie znają a że jeden nied...b napisał to już reszta tak samo i tak sie posypały pajace jak domino.

A

Liou dzięki kolego doceniam.

proszę o zamknięcie.

Opublikowano

Hahahaha Hamachi i raty po 300% pozdro kolejne gówno !

do reszty bando idiotów to nie raykox znawcy jeb... tak sie kur.. znacie.... umiecie tylko krytykować a w tym co pisaliście niema cienia prawny. godzi nie podałem bo otwieram rano zamykam w nocy więc jak ci godzine podam zjeb..e wiec drógi raz pierw wejdz i zagraj a potem ch..u krytykuj.Ku..y gówno sie znają a że jeden nied...b napisał to już reszta tak samo i tak sie posypały pajace jak domino.

A

Liou dzięki kolego doceniam.

proszę o zamknięcie.

Kurwo zamknij ryj bo ty tu nie masz nic do gadania rozumiesz?

51386897.jpg

Opublikowano

kacper512 zamknij ryj to sobie mów do kolegów nie do mnie. I się kurwa nie popisuj bo nie na widzę cwaniactwa przez internet.

dzimen110 to też nie quentinios, jak już tak bardzo chcesz wiedzieć to "takiniesmialy" ale oczywiście znawcy wiedzą lepiej.

Ej zamknijcie to...... ile można prosić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...