Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Multihack * Detected *

PainRikodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.speedyshare.com/VX5z4/COD-V4.0.rar

https://www.virustotal.com/file/e18dcab48c7f48f035e2e2b1e959076b99db5ac33bf6686ff7a21855b2c27e0e/analysis/1346052700/

Detected już

Proszę o ew. podpięcie do tematu z Cheatami w razie problemów :)

EDIT

13zbqc3.jpg

143izxx.jpg

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Instrukcja? Bożesz... Myślałem że to banalne

W pliku readme ustawiacie co chcecie mieć włączone z czego 0 to OFF a 1 to ON, cheat uruchamiacie przed włączeniem coda plikiem wsadowym w folderze, wyskakuje niebieskie okienko, włączacie coda. Wystarczy? -.-

Opublikowano

system operacyjny win7? Jak nie to nie ma o czym gadać

Opublikowano

Myślisz że to od tak ktoś ci hacka zrobi... Nie dosyć że problemów by było żeby jakiś gówniany wykrywalny wszędzie zrobić, to jeszcze undetected... XP to stary system, no sry ale takie są fakty, większość programów i gier skupiona jest na Win7

Opublikowano

Nie powiedziałem że to działa na Vista... @Up napisałem to wcześniej ale kolega 2xUp chyba nie umie czytać więc dajmy sobie spokój :)

Opublikowano

Proszę pomóżcie mi! Mam Windowsa 7 i oczywiście WinRar'a też mam, kiedy próbuje otworzyć plik to jest napisane, że "archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone", a kiedy klikam na "wypakuj tutaj" jest ten sam problem :/ Da się coś z tym zrobić? I plik zajmuje 0 Kb być może dlatego nie da się otworzyć :)

P.S. Szukałem jakiegoś niewykrywalnego hacka i go znalazłem a tu akurat błąd :(

Opublikowano

@up a jak chciałeś wypakować plik którego wielkość wynosi 0kb ?

proszę o aktualizacje linków, pliku nie da się pobrać jego wielkość wynosi 0 kb ( sprawdzałem na dwóch przeglądarkach)

@down: dobrze się bawisz w nabijanie postów ?

Opublikowano

Moment zaraz, sprawdzam

EDIT

Linki zmienione, wrzuciłem plik do notatnika, od siebie bo wiele osób pisało że im nie działa, są tam też 2 pliki wsadowe jeden jest konfiguracyjny a drugi do uruchomienia cheata, jeżeli status cheata zmieni się na *DETECTED* proszę pisać :)

Opublikowano

dlaczego po uruchomieniu pliku nic się nie dzieje a plik znika ? mam w7 . i mam upartego antivirusa którego nie da się do końca wyłaczyć. tzn wszystko co się da wyłączę i jak klikne na tego hacka to i tak pisze że zablokował zagrożenie.... widać ch***wy ten plik(hack)

Opublikowano

2x UP nie ma za co, za chamstwo odpowiadam chamstwem... UP no to w takim razie proszę o zmiane statusu w spisie, i szukam następnego ;)

Opublikowano

EDIT

Ludzie, co wy mi tu ściemniacie że detected??? mi cheat działa ładnie, nie sprawdzałem bo nie gram na cheatach, gram 1h na serwerze z PB na promodzie i mnie nie wywaliło, moze coś źle w cfg ustawiliście musi być tylko Wallhack=1 a reszta na 0. Nie ustawiam na Undetected bo nie wiem jak bd chodzić reszcie proszę to sprawdzić forumowicze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...