Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Typ 59/Lowe/T34

GoreTex

co lepsze  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze

• Lowe
      10
    • Typ 59
      8
    • T34
      10
    • Nie wiem bo nie mam ?adnego z nich
      1
    • Kup co chcesz
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co lepsze Typ 59 (bo tera jako prezent mozna bedzie kupic),Lowe czy T34??

prosze uzasadnic wypowiedz i najepiej jakby by ss z średniej bitwy czołgiem albo powtórka

dobre odpowiedzi będe ocieniał w postaci Lubię to!

Opublikowano

Loewe to miazga. Najlepszy z całej gromadki. Pncerz jest, duzo kasy jest, armata jest, mobilność jest. Potem typ59 na końcu t34. t34 prawie to samo co t29

09071535498836998897.png

Opublikowano

Po pierwsze, były setki tematów.

Po drugie, jak jesteś doświadczonym graczem to T34, jak newbie to Lowe.

Po trzecie, po co ci powtórki i ss z bitwy? Każdy gra inaczej, jak nie umiesz grać to nigdy nie zarobisz dużo, nawet czołgiem premium.

@Up

"Znawca" się znalazł T34 jest najlepszym czołgiem do zarabiania, udowodnione to jest na yt, T34 zrobiono rekord w zarabianiu srebra 200k

Lowe się przy nim chowa, jego pancerz przebijam Pz IV, działo ma mniejszą penetracje i DMG.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

T34 jezeli posiadasz umiejetnosc, chowanie kadluba i wystawianie wiezy jest mozliwe na kazdej mapie trzeba tylko znalezc miejsce. Wtedy sie przywozi snajpera i stalowa sciane a do tego gromade kasy

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Mam typa i bardzo fajny czołg, zarabia średnio ale frajda z jazdy jest jak nabijasz stalowe ściany, ale chyba sugerowałbym T34, jako że jego działo które rozbiera bezproblemowo tiery X i stosowanie taktyki hull down może spowodować, że bedzie idealnym czołgiem do zarabiania ( dmg = KASA $$$ )

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

typ zarabia niemalże identycznie co lowe. Ale sądzę że śmiganie za linią wroga i atakowanie z flanki jest ciekawsze niż kampienie ;)

Opublikowano

Cóż u mnie średnio to jest 50-60k dobra bitwa to 80-90k mój rekord osobisty to było 110k ale ktoś niby mial 120k to nie wiem.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Ostatnio wyszkoczyl cwaniczek t34 na mnie (mieliśmy full hp, ja lowe), i zabrał mi 2 strzały = 800 dmg około, ja go całego zniszczyłem. Jak się umiesz ustawić, to rykoszetuje bardzo dużo. :) Mój rekord na lowie to 144k kredytów, kolega miał 160 . Ostatnio miałem 3xbitwy pod rząd po ponad 100k+ (2 przegrane). I że Lowe dla początkujących ? Nie powiedziałbym. Ale każdy ma inne zdanie. Ja polecam Lowe

6cluij.gif

Opublikowano

@Up

JA też, chyba gdzieś w jakimś temacie podałem :D

@Up2

Widocznie typek w T34 nie umiał grać, lowe przebija się tierami 5, ma pełno weakspotów, właz, dolna płyta ( waląc w nią często się pali ;) ) i wiele innych.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak, ltraktorem ostatnio się wbiłem. Jak się nauczyłem grać, padam prawie jako ostatni, nie campiąc, tylko jdaę w miasto, wybijam ich, i później np. 5 wpada na mnie to szans na WIN nie mam, ale na ubicie 2 tak. Dolną płytę trzeba chować, właz - mam sposób, i zazwyczaj idą rykoszety, i od kiedy się nauczyłem, podpalili mnie możę ze 2 razy, waląc w tył. :) A jak zrobię perka czystość i porządek to palić się tak nie będzie.! :) Mówiłem ostatnio, ale pare razy zostałem sam na t34, i nie dał rady .. Ale upierajcie się że t34 jest lepsze, chodź LOWE nie graliśćie. Grałem i tym, i tym. Superpershingiem, typ59, dickermaxem też grałem . Typ solidny, szybki, pancerz spoko, ale jednak nie zarabia tyle co lowe/t34. D Max ma kozak działo jak na 6 tier, pancerz prawie 0, ale mobliność dobra. Superpershing - nie wiem wtf, ale dostawałem z przodu, widać jak pocisk wchodził, ale 0 hp mi zabierało, a jak strzelałem w niego było "w dziesiątkę," i 0 hp zaierałem też xD.

6cluij.gif

Opublikowano

Pocieszam się jednym. Raczej dwoma. On też mnie nie przebija, i nawetHT mogę mu uciec (is8 to może bym wokół niego kółka robił i bij xD)

Opublikowano

mnie IS8 ze swoim przynajmniej ponadprzeciętnym działem (najlepsze działo dla HT/MT w całej grze) rykoszetuje w super Perschinga. WTF o.O. Trzeba zacząć celować i dzięki, muszę spróbować strzelić w mini guna.

Opublikowano

Juz nie narzekaj bo ja t110 tez czasem nie przebijam. A po za tym Spershing jest za wolny jak na meda. Jedyny jego + to pancerz.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ale dziwne trochę że med ma taki pancerz..... tak samo ten po szermanie (e2 bądź e8, chyba e2 (tak na 80%) ten para-heavi) ma znaczek med a jednak zachowuje się jak HT. Za to francuzi mający znaczek HT zachowują się jak medy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...