Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie działa ...

Taxior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najnowszą czyli wersja 7. :) Pobierzesz ją z java.coom/pl :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Przeznacz więcej ramu.

1. Jeśli mamy oryginalną wersje MC to kopiujemy plik "Minecraft.jar" z folderu z grą na pulpit. Jeśli wersję piracką to kopiujemy na pulpit "Minecraft.exe" z tego samego folderu.

2. Otwieramy notatnik

3. Wpisujemy: java -XmsIlość twojego ramu w mbm -jar "C:\Documents and Settings\Nazwa Użytkownika\Pulpit\Minecraft.exe (lub .jar)

4. Zapisujemy to na pulpicie jako "Minecraft.bat"

5. Uruchamiamy i cieszymy się działającą grą

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Zrobiłem ten plik, i kiedy go otwieram wyskakuje na sekunde okienko cmd ... Niestety nawet nie jestem w stanie tego przeczytać Na dodatek wyslaluke mi plik notatnika w którym jest coś takiego:A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:## EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x6fa05861, pid=3412, tid=5672## JRE version: 7.0_06-b24# Java VM: Java HotSpot Client VM (23.2-b09 mixed mode windows-x86 )# Problematic frame:# C [aticfx32.dll+0x25861] gslCfxExit+0xe1## Failed to write core dump. Minidumps are not enabled by default on client versions of Windows## If you would like to submit a bug report, please visit:# http://bugreport.sun.com/bugreport/crash.jsp# The crash happened outside the Java Virtual Machine in native code.# See problematic frame for where to report the bug.# To jest troszke dłuższe ale całego nie będe wstawiać ...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może mi ktoś pomóc ? Tak wiem że double ... no ale do cholery... BŁAGAM o pomoc !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...