Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy opłaca się grać SPG?

dupekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo doświadczenia na nie trzeba poniewaz jest tylko 8 poziomow ich, ht czy td sa tansze gdyz jest az 10 poziomow czolgow. Sa fajne, sam mam odblokwoane m12 ale gralem m41 i ma sporego kopa jak chcesz dobrze sie bawic to polecam artylerie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jeśli się zdecydujesz to nie zniechęcaj się na początku,prawdziwa arta zaczyna się od 4-5 tieru ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

moim zdaniem na odwrót na początku najciekawsze. Szybciej strzelasz więc więcej akcji. Na takim t90 za dużo pocisków już nie wystrzelasz....

Opublikowano

Ale za to jak trafią to zazwyczaj 1 shotują. Frajda jak dla mnie zaczyna się od V, a jak dotąt najfajniej mi się gra S-51 (jak na VI tier duże obrażenia i splash). Czy się opłaca grać artą? Zależy o co Ci chodzi, bo zarabiać nie zarabia jakoś dużo, ale też nie traci. Granie nią jest dobre, bo pozwala oderwać się od normalnego stylu gry wymagającego ciągłej uwagi (grając arty można robić coś mało zajmującego w tym samym czasie)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

niekoniecznie. Ja grając HT często równocześnie pisze na forum i przeglądam forum (gram na małym ekranie) z medami i LT już trudniej bo są bardziej dynamiczne.

Opublikowano

Ja tam polecam i tak na arte T92 jak wszystko sie na przeladowanie zrobi: wentylacja, towarzysze i dosylacz to jest bajka. Z PP 9-10 tiery kladzie na shota.

Opublikowano

moim zdaniem t92 na cw ma jedną wadę. Jak nie trafi to przez dłuższy czas team nie ma wsparcia. W dodatku długo celuje a na cw każdy stara się wyjeżdżać z poza osłon na jak najkrócej. Bat arta może się kilka razy pomylić a że szybko celuje może bardziej "pogryźć".

Opublikowano

Ładowanie ładowaniem, ale celowanie. Nie chce mi się w statystyki patrzeć ale walnąć w ruchomy czołg może być ciężko...

Opublikowano

jednak wole trafić dwa/trzy razy choć z mały dmg w cel niż raz ze splascha. Bat arta jest prawie 3 razy szybsza. Ale z resztą. Zależy od stylu gry. Sam nie mam żadnej arty VII albo VIII tieru (mam VI, i dwa V tiery arty.) więc trudno powiedzieć.

Opublikowano

Ja sam ide w T92. M41 w porownaniu do swoich rowiesnikow tez jest wolne ale zadaje exstra dmg , wszystkle 5-7 tiery na shota

Opublikowano

Wiesz co ravoner m41 tier 7 na shota ?! Jak tam ciężko cokolwiek uszkodzić mocniej -,- Arta francuska tieru 5 wali lepiej a o hummelu nie wspominając bo te czołgi mogą także uciec przed innymi a m41 jest taki powolny + tamte arty rzadziej się obracają przez co krócej muszą celować co skutkuje większym zabijaniem / uszkadzaniem a fragi się nie liczą bo co komu z tego że noobek dobija tylko to co team rozwalał pół bitwy .

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...