Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Gift Codem. Pomocy!

ugor1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

Mam taki problem a miaonwicie:

Na YT gosciu sie ze mną umuwił że jeszeli zrobie mu fajne intro na kanał i obraz z jego skinem ( jakis fajny) w PhotoShopie to da mi oryginlnego Gift Coda do minecrafta.

I co zrobiłem o co prosi. Powiedział ze fajne intro i obrazek. A potem napisal mi cos takiego: Gift Coda dostaniesz za 1-7 dni albo nie wiem kiedy. Co moge zrobic jezeli kodu nie dostane.? Nie odpisuje mi na wiadomosci.

Opublikowano

Oszustwo? Podpisywaliście umowę? Musisz się nauczyć że nie robi się niczego za darmo (bez gwarancji na to że coś dostaniesz), zwłaszcza jeśli kolesia nie znasz.

:)
Opublikowano

On się z ciebie nabijał , zastraszanie ci nic nie da.. to zwykłe dziecko .

Żadne tam oszustwo.. po prostu cie wykiwał . :)

Jak można być tak naiwnym -.-

Opublikowano

Czyli zrobił cie w bambooko.

Nie dajcie sie tak zwiesc ze dostaniecie coda za free. Morał z tego taki.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Zapomnij. Nie możesz nic z tym zrobić, ponieważ aby cokolwiek udowodnić potrzebujesz umowy z twoim i jego podpisem... Jak ci się chce to możesz mu spamować pod filmikami i na kanale że to zwykły oszust i że nie zapłacił ci <lol>...

Game Over

Opublikowano

A co ma do tego mpc ? ! Idź na jakieś inne strony , a nie tutaj zaśmiecasz pierdołami . Dałeś się zrobić w ciula i teraz masz ;d

............/´¯ /)...........(\¯`\..............

............/....//..............\\....\.............

.........../....//................\\....\............

..../´¯/..../´¯\............ /¯`\....\¯`\....

.././.../..../..../.._......_...\....\....\...\.\.

(.(....(....(..../.)..)....(..(.\....)....)....).)

.\................\/.../....\...\/................/

..\................. /........\................../..

....\..............(............)............../...

......\.............\.........../............/......

DLA MOICH WROGÓW !!

31b674f3355fc1312e5c3a358736d670.gif?1311455603

ZBIERAM + ;d

Opublikowano

jesli nieda ci gifta w te 7 dni zrob konto na yt zdobadz slawe i hejtuj go w swoich filmach :) a spam na pw mozna sobie odpuscic bo to raczej nic nie wniesie mozesz zadzwonic do niego na skype pytac jak z tym giftem i nagrac rozmowe :)

Opublikowano

Najwyraźniej Ciebie oszukał, od razu powinieś się skapnąć, że oszukuje. Jak dla mnie - na pewno nie da Ci.

Tymbardziej nie idź na policję, ponieważ zostaniesz wyśmiany raczej. Pokaż jego kanał najlepiej.

Opublikowano

Lol o.O Jesteś bardzo naiwny jeśli myślałeś że ci da... Każdy by chciał złowić taką rybkę która uwierzy w tą bajkę i wybuduje miasto. Straciłeś tylko czas...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...