Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z krawędziami w PS3- czy to bolączka tego systemu czy ja coś źle robię?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie, zauważyłem że moje PS3 ma problemy z krawędziami w grach- nie są one wygładzone. Dotyczy to wszystkich moich gier: Little Big Planet, Battlefielda 3, Motorstorma Apokalipsy i PES-a 12. Twórcy chyba widzą ten problem, bo w ustawieniach gier jest opcja "wygładzanie grafiki PS", ale włączenie nic nie zmieniło.

Puste trybuny na stadionie treningowym to po prostu horror. A jak włączam battlefielda, to grafika wymiata, ale wszystkie budynki dookoła mnie mają właśnie te ochydne krawędzie!!!!

Mam telewizor 1080p i przesyłam sygnał przez HDMI. Czy to bolączka tego systemu, czy ja coś źle robię?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

j.w zrób jakieś zdjęcie bo ciężko określić, jedyne co mogę CI powiedzieć to to że ustawienie w tv opcji "gra" nic nie zmieni to nie chodzi o wygładzanie krawędzi...

druga sprawa jest taka że to w większości gier normalne na konsolę że dalsze scenerie mogą walić pikselozą, dla przykładu takie GTA4 gdzie masz masę niewygładzonych obiektów ale to sandbox i można by rzecz że taki BF swoją dużo lokacją przypomina sandboxy

co do PES to raczej normalne, jakoś nie mogę sobie teraz na szybko przypomnieć czy podczas treningu kiedykolwiek była jakaś publiczność

819531478353821175209.gif

Opublikowano

SIema

Być moze w ustawieniach obrazu masz mała rozdzielczość ustawioną . ;] Sprawdz: Ustawienia wyświetlania>Ustawienia wyjscia wideo>hdmi.

Pozdrawiam

Opublikowano

@up 2- pisząc "puste trybuny" nie mam na myśli że horrorem jest brak publiczności, tylko linie trybun które, jak to ktoś dobitnie określił "walą pikselozą".

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

EPIC ODKOP :D

Proszę o nie zamykanie topiku- po roku ciągle jestem ciekaw czy da się z tym coś zrobić.

Opublikowano

Mianowicie, zauważyłem że moje PS3 ma problemy z krawędziami w grach- nie są one wygładzone. Dotyczy to wszystkich moich gier: Little Big Planet, Battlefielda 3, Motorstorma Apokalipsy i PES-a 12. Twórcy chyba widzą ten problem, bo w ustawieniach gier jest opcja "wygładzanie grafiki PS", ale włączenie nic nie zmieniło.

Puste trybuny na stadionie treningowym to po prostu horror. A jak włączam battlefielda, to grafika wymiata, ale wszystkie budynki dookoła mnie mają właśnie te ochydne krawędzie!!!!

Mam telewizor 1080p i przesyłam sygnał przez HDMI. Czy to bolączka tego systemu, czy ja coś źle robię?

Czytaj dokładnie a nie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...