Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem z MobSpawnerem]

PanSowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko,Kilka dni temu zrobiłem serwer i pomyślałem Czemu by nie zrobić Miejsca na expienie w Moim domu, i Też tak zrobiłem,Wylałem wode, postawilem plotki zeby Moby nie wychodziły, i Problem wyskoczył Nie spawnia sie moby,I mam pytanie czy ja cos zle zrobilem?? Bo mam ustawione w plikach serwerowych Difficulty=2 czy to jest dobrze czy jest zle?? Prosze pomozcie

Sorka ze bez ż pisze ani bez ł i tym podobne ale pisałem na szybko

Opublikowano

Potwory spawnują się 20-60 kratek od postaci Czyli od Ciebie . Miałem podobny problem jak zbudowalem MobSpawner w niebie . Dlatego jak zrobileś ten spawner potworów gdzieś w powietrzu zrób wieże na którą będziesz wchodził i wtedy potwory bd się spawnowały.

Opublikowano

To znaczy tam jest tak Parter I na 1 pietrze zrobiłem spawnery itp ,

Jest podłoga to też blok ;P

Edit:BieloPL sprawdze twoj sposob zaraz zobacze czy zadziala

Edit2:Kiedyś byłem na innym serwerze i spawnowaly sie przeciwko mnie wiec niewiem

Opublikowano

To znaczy opisze wam pokolei bo teraz mam "Czas" Zaczeło to się Gdy założyłem serwer i założyłem na spawnie NoPVP i teraz nie wiem czy to przez flagi bo po za spawnem nawet 3k kratek tez mi sie nie spawnuja moby z MobSpawnera a gdy jest noc i jest ciemno to sie spawnuja"Oczywiscie bez spawnera"

Prosze o pomoc Help!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...