Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kandydat Na Gm

seba1166

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jezeli ktos szuka gm to bardzo chetnie moge nim zostac mam 18 lat duza znajomość metina postacie: feniks sura 67 ninja 47 twierdza woj 65>>>>>>>>>> znam komendy gm i wszytsko co z tym sie wiąże moge fajnie rozreklamowac serw i pomagac innym graczom na nim pozdro jezeli ktos potrzebuje gm prosze psiac pod postem !!!

Opublikowano

Wątpię, że masz 18 lat ^^ Jak byś miał 18lat, to byś się nie wyrywał i byś nie pisał tak żałosnych tematów, tylko byś czekał, aż ktoś Ci da szansę ;]

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano
Ta ciekawe jak mam ci odp ze mam 18 lat jak ci nie wierzysz to nie spamuj neo kindzie

wUaśnie nie spamuj neo kindzie ! xD

PS: Temat do zamknięcia ...

I chyba należy się warn dla autora tematu

1377531174-U173186.png

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Kindzie ?! pozdro i poćwicz, wbijasz na forum i chcesz odrazu GMa? mało jeszcze, próbujesz wmówić każdemu ze masz 18 latek? chłopie szczerze? ty masz na moje oko 12 jak nie mniej, sam ten wiek miałem kilka dobrych lat temu i wiem dobrze ze wtedy szajba odbija ponieważ jest to taki głupi wiek ale bardzo proszę nie kalecz naszej Polskiej mowy i troszkę wyhamuj.

Opublikowano

Przykro mi z twojej strony spisałem się dobrze, w twoim przypadku jest to okropne kaleczysz mowę według mnie jesteś dyslektykiem, dwa: teraz obrażasz innych użytkowników forum, ja już ci dziękuje możesz sobie iść na inne forum prosić o GMa.

Tak wiem nie piszę nic na temat warna ponieważ tu musi sam moderator działu wkroczyć, nie będę wbiegać już w tą sprawę.

Do użytkowników tych kulturalnych, jeżeli jesteście naprawdę przyzwoitymi ludźmi w co nie wątpię to po prostu olejcie go zablokujcie itp niech wam nie truje przez całą noc

Opublikowano

seba no to gratuluje tematu<brawa> nie mozesz sie poprostu zapytac na jakims servie lub zrobic swojego priba i miec ich gleboko..... close topic

Opublikowano

ehh wiadomo poco takie tematy powstaja ludzie chca darmowe posty nabijac sredni wiek tego forum 13 lat srednia ilosc nabijaczy postow dziennie: nie zliczona

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...