Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż yang

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam sporo yang na solarze +/- 250kk ,i moje pytanie jest następujące.Jak mogę je bezpiecznie sprzedać ,aby nie zablokowali mi konta?Bo słyszałem ,że to robią.Yangi wystawie na allegro tylko jak je przekazać?

Opublikowano

Jak już po wpłacie umówisz się z kolesiem który kupił te yangi to ustalasz miejsce spotkania. On wystawia tobołek a w nim itemek za daną kwotę ( taką jaką od Ciebie kupił ). Ty kupujesz ten itemek - w taki sposób przekazujesz yang.

Najlepiej rób to na CH gdzie nie ma osób albo jest niewiele.

O co należy zadbać ? Nie chodź z yangami na jednym koncie. Trzymaj je gdzieś na noobku a zabieraj tylko określoną kwotę do sprzedaży. Tak w celu bezpieczeństwa.

No sprzedawać to chyba jedynie na allegro polecam. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

pojedź do cioci i na jej internecie(IP) zrób nowe konto i na nim trzymaj cały hajs

a to co od Ciebie kupią to trzymaj wyliczoną ilość yang na koncie i z niego przekazuj ;d

Opublikowano

Ja to jak sprzedawałem kamienie duchowe (ok. pół roku temu to mi nic sie nie stało)

Ale bezpiecznie będzie jak bedziesz robił na każde danie yang nowe konto i z niego dawał konto danej osobie,

Mów też aby otworzył sklep i w nim jakąś rzecz, najlepiej w tłumie (Ch2) wtedy nie będzie wiadomo kto kupił

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Ja bym Ci polecil jako iz na Solarze na ch2 jest duzo sklepow to spotkaj sie z nim tam

Niech zrobi sklepik z ustalona uprzednio nazwa i kupisz to co tam bedzie :)

Malo prawdopodobne ze dostaniesz bana :>

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

W informacjach aukcji podaj gg/skype/e-mail dzięki którym uzgodnicie w jaki sposób ma być przekazana paczka (polecam sprzedać wszystko od razu by nie martwić się tym, że konto może zostać zbanowane).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...