Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Shaco

Elained

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, kupiłem dziś shaco, zagralem 3 mecze i wszystkie gry zlamione. Mam pare pytań:

1)W jakiej kolejności robić jungle?

2)Czy da rade nim kosić bez jungli?

3)Dajcie link do jakiegoś streamera który kosi shaco

4)Jaki build?ja narazie robie taki->Latarnia->Mobilki->Krawe Szpony Madreda->Jonowa Iskra->Ostrze Yoummu->I ten pancerz co odradza

5)Ile będę musiał poświęcić czasu żeby go ogarnać?

ezreal__s_wings_by_zerotypex23-d4q3q8j.png
Opublikowano

1. Ja na shaco robie double czyli ustawiam zabawki na redzie(cztery) i idę na blue :D No i potem normalne.

2.Tak

3.Nie oglądam streamów.

4.Po co jonowa iskra ? Wsadź tam trinity force. Pancerz co odradza ? WTF ;D

Opublikowano

1)Ja stawiam od 0:55 wszystkie zabawki na blue

2)Na solo topa sie raczej nie daje chociaż bywały takie przypadki..

3)Nie ma raczej żadnego streamera takiego bo raczej większość streamerów ma 2k elo a tam shaco to słaba postać, ponieważ są lepsi junglerzy..

4)Solomid.net zobacz

5)Po Twoim buildzie (jeśli Ty go wymyśliłeś to nawet nie bierz się za gre nim).. Shaco trudna postać do opanowania jest wielu innych lepszych junglerów..

Ale oczywiście shaco nie jest złą postacią na normale albo rankedy 1300 elo..

Opublikowano

Polacam Ci jego build ^^

Jeśli wiesz to shaco bazuje na Q i plecach = spory dmg infnity + shen + krwiopijca to jest 180 dmg + bazwoe + runki czyli 300 dmg ^^ cliver

Ty masz zbić ad carry na 2-3 shotty

a nie wbijac sięw tank ; )

Opublikowano

Ustaw sobie np 4 zabawki na blue, i idź na reda ;)

Szkoda ,że pajacyki teraz stoją tyko 60s, grałeś kiedyś Shaco?

Dokladnie, a ponadto nic nie robi po 20 minucie i gracie 4vs5

Po ch*ju, jeśli zagrasz dobrze, to gra skończy się w 20stej minucie, poza tym, nawet jeśli się nie skończy, to bardzo łatwo Shackiem zfocusować i wyłączyć z TF wrogiego carry.

Shaco... to ktoś tym gra wgl? ;O

Wyskakuje ci taki z 4lvl na mida na ganka i freekill ;o

Ogarnięty Shaco wyskakuje ci na mida z 2 lvlem po redzie, gdy ty masz 1 lvl i oddajesz first blooda.

Opublikowano

Shaco bez killa jest niczym, jak nim grasz musisz gankować po zrobienie jungli na swojej stronie, i grając nim trzeba szyyyybko kończyć bo potem jest useless :<

Co do jungli, ustawiasz dwie pacynki na wraitah smite na dużego (ustawiasz od 0:41-42) jak ustawisz 2 to stawiasz 2 w jednym miejscu na redzie i idziesz do wraith, Smite na duża i pacynki ci ubijają małe, lecisz na reda stawiasz 3 pacynke na tych 2 i one biją reda i ty tylko ustawiasz się za plecami i ubijasz. Od razu po redzie wbijasz na golemy po czym leczisz na blue i po robisz wilki. W ten oto sposób masz najwyższy lvl w teamie czyli 4(w 4 minucie jak ogarniesz) i możesz spokojnie gankować z Q na 2 lvlu. Od teraz gankujesz non stop :)

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Nadal nic sie nie zmieniło wszyscy myślą że SHACO TO OMG OMG USELESS DONT PICK SHACO OMFG WHAT A NOOB USELESS LATE =.=

Shaco jest jak rengar... on ma wbić w stealth i wyjebac ad carry na 2-3 hity i spierdolić... on sie nie wbija w tanka jak pewnie wy shaco robicie ...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...